«Οργασμικά» Χριστούγεννα

Όταν η παραμονή Χριστουγέννων μπορεί να αποτελέσει μια υπέροχη ευκαιρία για φλερτ.

Φέτος τα Χριστούγεννα με κάλεσε ο αδερφός μου να κάνουμε ρεβεγιόν σπίτι του. Είναι νιόπαντρος βλέπετε και το είχε από χαρά. Για αυτό και είχε καλέσει τη «σάρα και τη μάρα» από συγγενείς και φίλους.

Έβαλα, λοιπόν, και εγώ τα καλά μου, έφτιαξα νύχια και μαλλιά, αρωματίστηκα και κατέφθασα Σάββατο βράδυ στο σπίτι που έμελε να γνωρίσω ένα από τα

καλύτερα σεξ της ζωής μου. Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και ένας φίλος της νύφης μου. Ψηλός, μελαχρινός, σαν αρχαίος Έλληνας. Τον είχα εντοπίσει και στο γάμο, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να συνομιλήσω μαζί του πολύ (συνοδευόταν κιόλας). Προχτές το βράδυ, όμως, ήταν μόνος και το σπίτι δεν ήταν και καμιά έπαυλη, οπότε θέλοντας και μη, γνωριστήκαμε περισσότερο.

Τώρα, φταίει που είναι γιορτές και είμαστε όλοι λίγο πιο προσεγμένοι, φταίει το βιεννέζικο κρασί, το θέμα είναι πως ήρθαμε πολύ κοντά και συνεχίσαμε τη βραδιά μας σε ένα πάρτι που ήταν καλεσμένος. Το ένα έφερε το άλλο και χωρίς να το καλοκαταλάβω καταλήξαμε σπίτι του μπροστά στο τζάκι να φιλιόμαστε με πάθος. Τα υπόλοιπα είναι ακόμη ζωντανά στο μυαλό μου και ανυπομονώ να τον συναντήσω αύριο για φαγητό στο «επίσημο» πρώτο μας ραντεβού.

Ράνια, ετών 34

Keywords
Τυχαία Θέματα