Πάρτε τα χέρια από το πρόσωπο

22:32 2/2/2012 - Πηγή: Queen.gr

Κρατήστε σπυράκια και ερεθισμούς στην επιδερμίδα μακριά κρατώντας τα χέρια σας απασχολημένα.

Σταματήστε να αγγίζετε το πρόσωπο σας συνεχώς. Είναι πλέον καιρός να καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να κρατάτε τα χέρια σας μακριά του, ώστε να αποφεύγετε τους ερεθισμούς, τα σπυράκια και πολλές φορές την εμφάνιση ακμής.

Αγγίζοντας το όλη την ημέρα το πρόσωπο γίνεται το πιο βρώμικο σημείο ολόκληρου του σώματος σας. Αν δεν χρειάζεται, λοιπόν,

κρατήστε τα χέρια σας μακριά του. Προτιμήστε να τα απασχολήσετε με κάποιο gadget ή κάποιο παιχνίδι ώστε να κόψετε αυτή την κακή συνήθεια. Θα σας βοηθήσει σημαντικά.

Φυσικά, το βράδυ πριν πάτε για ύπνο είναι πολύ σημαντικό να πλένετε τα χέρια σας πολύ καλά. Θεωρούμε, βέβαια, ως δεδομένο ότι έχετε καθαρίσει σχολαστικά ήδη το πρόσωπο σας από μακιγιάζ, έλαια και ακαθαρσίες, που μπορούν να προκαλέσουν καινούριους ερεθισμούς. Μην ξεχνάτε ότι το πλεονάζον σμήγμα δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για τη δημιουργία βακτηρίων που οδηγούν σε σπυράκια.

Μην το αμελείτε, λοιπόν, είναι πολύ απλό και εύκολο. Κρατήστε τόσο το πρόσωπο όσο και τα χέρια σας καθαρά για να έχετε λαμπερή επιδερμίδα χωρίς ατέλειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα