Πέντε τρόποι για να κάνετε «οικολογικό σεξ»

Το να σώζεις τον πλανήτη δεν ήταν ποτέ τόσο απολαυστικό.

Όλοι αγαπάμε τον πλανήτη μας και θέλουμε να παραμείνει ανθρώπινος, παρά το γεγονός πως πολλές φορές τον παραμελούμε και δεν σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις των πράξεών μας στο περιβάλλον. Άνθρωποι είμαστε, ξεχνιόμαστε. Επίσης, όλοι αγαπάμε το σεξ. Τελεία. Γιατί λοιπόν να μην συνδυάσουμε αυτές τις δύο αγάπες μας, ούτως ώστε όχι μόνο να απολαύσουμε κάθε στιγμή της ερωτικής μας ζωής, αλλά και να σώσουμε το περιβάλλον όσο την απολαμβάνουμε; Οι παρακάτω προτάσεις που δημοσίευσαν πρόσφατα εταιρείες παραγωγής προφυλακτικών αλλά και περιβαλλοντικοί οργανισμοί, θα σας δώσουν μια πρώτη ιδέα.

1. Σβήστε τα φώτα: Τόσα χρόνια τα περιοδικά συμβουλεύουν να κλείνετε τα φώτα κατά τη διάρκεια του σεξ για να επιτύχετε καλύτερη ατμόσφαιρα και πλήρη ενεργοποίηση όλων των αισθήσεων. Τώρα έχετε έναν λόγο παραπάνω, καθώς σβήνοντας τα φώτα θα εξοικονομείται ταυτόχρονα και ηλεκτρική ενέργεια.
2. Δυο-δυο στη ντουσιέρα: Εκτός του ότι το μπάνιο μαζί με τον σύντροφό σας μπορεί να ξεσηκώσει τα πνεύματα και να γίνει καλύτερο ερωτικό spot και από τη κρεβατοκάμαρα, κάνοντας μαζί ντους θα σπαταλήσετε λιγότερο νερό. Σκεφτείτε μόνο πως περισσότερο από 1δις κόσμου δεν έχει πρόσβαση σε πόσιμο νερό.
3. Κόψτε τα ερωτικά βοηθήματα: Πολλά ζευγάρια χρησιμοποιούν sex toys, λίγοι όμως ξέρουν πως το πλαστικό από το οποίο κατασκευάζονται οι δονητές περιέχει Bisphenol A, ένα χημικό που προκαλεί αναπαραγωγικές διαταραχές στις γυναίκες καθώς και ζημιά στη μήτρα αλλά και καρκίνο. Αν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά, επιλέξτε sex toys φτιαγμένα από γυαλί, μέταλλο, σιλικόνη ή λάστιχο.
4. Επιλέξτε αφροδισιακά κατευθείαν από τη φύση: Αντί να βοηθάτε τις φαρμακευτικές εταιρείες να ευημερούν και να πληθαίνουν, με ότι περιβαλλοντικές καταστροφές συνεπάγεται αυτό, προτιμήστε τα φυσικά αφροδισιακά όπως σέλινο, καρότο, καυτερές πιπεριές, σπαράγγια, ginseng , μαύρο πιπέρι και αβοκάντο. Θα σας ανοίξουν την όρεξη για παιχνίδια και δεν θα επιβαρύνουν το περιβάλλον.
5. Πάνω απ' όλα η ποιότητα: Είτε πρόκειται για κάποιο sex toy, είτε για εσώρουχα, το παν στην επιλογή σας πρέπει να είναι η ποιότητα. Τα φτηνά πράγματα δεν κρατάνε πολύ, οπότε καλύτερα να δώσετε κάτι παραπάνω για ένα αντικείμενο που θα κρατήσει χρόνια, παρά να ξοδεύετε χρήματα συχνότερα και να γεμίζετε σκουπίδια (που πολλές φορές δεν ανακυκλώνονται).

Keywords
Τυχαία Θέματα