Πλησιάζει ο γάμος και θέλει δεύτερο παιδί η Αγγελική Ηλιάδη

Το δήλωσε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λίγες μέρες πριν κάνει πρεμιέρα με τον Νότη Σφακιανάκη. Η όμορφη τραγουδίστρια παραδέχτηκε πόσο ευτυχισμένη είναι με τον σύντροφό της και ότι είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην ζωή της μετά τον θάνατο του Μπάμπη Λαζαρίδη.

Έτοιμη για μία νέα αρχή στη ζωή της μετά το σοκ που πέρασε με την δολοφονία του συζύγου της

 είναι η Αγγελική Ηλιάδη. Η κάμερα του Alpha  και συγκεκριμένα της Ελένης Μενεγάκη εντόπισε την 35χρονη στην απονομή πλατινένιου δίσκου του Νότη Σφακιανάκη, όπου μίλησε, για την επιθυμία της να αποκτήσει δεύτερο παιδί. Η  Αγγελική Ηλιάδη αναφέρθηκε στον 6χρονο γιο της, αλλά στον επικείμενο γάμο με τον αγαπημένο της, Κώστα Μηλιωτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Με γοήτευσε η ηρεμία που έχει σαν άνθρωπος.

Όταν είσαι ευτυχισμένος και γεμάτος στην προσωπική σου ζωή, λειτουργείς καλύτερα γενικότερα στη ζωή σου» δήλωσε η ίδια, ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με το γάμο απάντησε: «Έρχεται και ο γάμος... Δεν έχουμε ανακοινώσει κάτι ακόμα, αλλά είναι κοντά!»

Ο γιος της, Μπαμπίνος, είναι 6,5 ετών και φέτος πηγαίνει στην πρώτη δημοτικού. Η Αγγελική Ηλιάδη τον διαβάζει , τον πηγαίνει να ψωνίζει τα παιχνίδια του και μάλιστα, αποκάλυψε ότι θέλει να του χαρίσει ένα αδερφάκι: «Θέλω δεύτερο παιδί. Μέσα στα επόμενα χρόνια, αν θέλει ο Θεός θα κάνω ένα παιδάκι» δήλωσε χαρακτηριστικά. Είναι έτοιμη για το μεγάλο βήμα και φάνηκε απο το πρόσωπό της πόσο καλά είναι με τον νεαρό μουσικοσυνθέτη Κωστα Μηλιωτάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα