Ποια Αμερικανίδα στάρλετ θέλει να γίνει σαν την Miley Cyrus;

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού η εν λόγω starlet παρήγγειλε ένα κόσμημα για τα δόντια, ακριβώς σαν της Miley Cyrus.

H νέα (?) μόδα στην Αμερική έχει να κάνει με αστραφτερά κοσμήματα που οι celebrities επιλέγουν να φορέσουν στα πιο περίεργα σημεία. Όπως για παράδειγμα η Miley Cyrus

που φορά μια απαστράπτουσα μπάρα στην κάτω γνάθο της. Δεν είναι, όμως, η μόνη.

Τη λάμψη στο στόμα της φαίνεται να ζήλεψε η Amanda Bynes που παρήγγειλε ένα ίδιο (τονίζοντας στον κατασκευαστή του κοσμήματος πως θέλει να είναι ολόιδιο με της Miley) για 10 χιλιάδες δολάρια. Στην όλη παράνοια προσθέστε πως λίγες ημέρες πριν η Amanda αποκάλεσε τη Miley άσχημη στο twitter, αλλά τώρα φαίνεται πως δεν την ενοχλεί καθόλου να την κοπιάρει.

Για όσους δεν την γνωρίζετε, η Amanda Bynes είναι μια νεαρή ηθοποιός που ακολουθεί μια καριέρα μείγμα εκείνων της Miley Cyrus και της Lindsay Lohan. Έχει μπόλικες φορές μπλέξει με την αστυνομία, ενώ τώρα ισχυρίζεται πως θέλει να τα παρατήσει όλα και να επικεντρωθεί στο σχέδιο μόδας και τη ραπ μουσική. Κυκλοφορεί ντυμένη kitsch με διαφόρων χρωμάτων περούκες και μπαινοβγαίνει στα αστυνομικά τμήματα κατά καιρούς ενσαρκώνοντας το νέο αγαπημένο κορίτσι του κίτρινου τύπου στην Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα