Ποιος star για τις ανάγκες ρόλου δεν έφαγε για δύο μέρες;

11:17 6/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Αυτό που λέμε όλα για την τέχνη!

Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει ψηλό, μυώδη και εντυπωσιακό, αλλά επειδή η τέχνη απαιτεί θυσίες, ο star του Hollywood Hugh Jackamn είπε να αποχωριστεί για λίγο την επιβλητική του θωριά και κυριολεκτικά να μεταμορφωθεί για τις ανάγκες του ρόλου στην ταινία Les Miserables.

O σκηνοθέτης της ταινίας, Tom Hooper, ήθελε οι πρωταγωνιστές του, αν κρίνουμε και από την εμφάνιση

της Anne Hathaway, να δείχνουν όσο το δυνατόν πιο λεπτοί, σε σημείο ανορεξίας με αποτέλεσμα οι ηθοποιοί να υποβληθούν σε εξαντλητικές δίαιτες.

Ο ίδιος ο Jackman αποκάλυψε ότι για μία συγκεκριμένη σκηνή της ταινίας, δεν έφαγε ούτε ήπιε απολύτως τίποτα για δύο μέρες προκειμένου η εικόνα του να μοιάζει με την εικόνα ενός βαριά άρρωστου ανθρώπου. «Συνειδητοποίησα ότι όλα όσα πέρασα, η αδυναμία, οι πονοκέφαλοι και οι ζαλάδες ήταν ένα πολύ μικρό τίμημα σε σχέση με το μεγαλείο της ταινίας. Στη σκηνή που ο χαρακτήρας μου βγαίνει από τη φυλακή έπειτα από 19 χρόνια, έπρεπε να δείχνω πραγματικά χάλια. Ο Hooper μου είχε ζητήσει να δείχνω τόσο ανήμπορος ώστε ακόμα και οι φίλοι μου να θεωρήσουν ότι είμαι βαριά άρρωστος», είπε ο Αυστραλός star.

Keywords
Τυχαία Θέματα