Ποιος θα είναι ο τυχερός που θα δειπνήσει με την Δούκισσα Νομικού;

Η Q γιορτάζει 10 χρόνια οικονομίας και κερνάει δείπνο με την Δούκισσα Νομικού

Ένα μοναδικό ραντεβού οργάνωσε η Q για να γιορτάσει 10 χρόνια οικονομίας στην επικοινωνία. Το ραντεβού της 10ετίας δόθηκε με την Δούκισσα Νομικού και έναν τυχερό συνδρομητή της Q που απόλαυσε ένα τετ-α-τετ δείπνο μαζί της.

Ο Γιάννης Πατρίκας από την Χαλκίδα,

αναδείχθηκε ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού για το ραντεβού της 10ετίας στον οποίο έλαβαν μέρος πλήθος συνδρομητών Q. Γιορτάζοντας 10 χρόνια οικονομίας η Q έκανε δώρο σε 9 ακόμη τυχερούς από ένα smartphone Sony Xperia TM Sole.

Ο Γιάννης που ενημερώθηκε για το ραντεβού τηλεφωνικά από την ίδια την Δούκισσα μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής της Ναταλίας Γερμανού στον SFERA 102.2, συνάντησε τη δημοφιλή παρουσιάστρια/μοντέλο σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας όπου γιόρτασαν τα γενέθλια των 10 χρόνων της Q. Στο τέλος της βραδιάς ο νικητής έλαβε εκ μέρους της Q ένα smartphone Sony Xperia TM Sole.

Υπενθυμίζεται ότι η Δούκισσα Νομικού πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο τηλεοπτικό σποτ της Q http://www.youtube.com/QbyWind για τη δεκαετή παρουσία της στο χώρο των τηλεπικοινωνιών ως ορόσημο οικονομίας.

Οι συνδρομητές Q με την εγγραφή τους στο www.myq.gr απολαμβάνουν προνόμια και καινοτόμες υπηρεσίες, όπως, άμεση και πλήρη ενημέρωση για τα τρέχοντα υπόλοιπα σε λεπτά-SMS-MBs, ενημέρωση για τη λήξη ενεργοποιημένων πακέτων και υπηρεσιών, ενεργοποίηση πακέτων χρόνου ομιλίας και Data με αποκλειστικά Online Exclusive Bonuses καθώς επίσης και Online bonus εγγραφής Δωρεάν 300' ομιλίας προς WIND & Q.

Keywords
Τυχαία Θέματα