Πώς κρατιούνται σε φόρμα οι γαζέλες Spice Girls;

Τα διάσημα κορίτσια έχουν τα μυστικά τους.

Οι Spice Girls, τα κορίτσια που μας μεγάλωσαν τραγουδώντας πάνω στις τεράστιες πλατφόρμες τους εμφανίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στις οθόνες μας και δεν πιστεύαμε στα μάτια μας. Οι διάσημες κυρίες ενώθηκαν για τη βραδιά της τελετής λήξης των Ολυμπιακών και υπό τους ήχους του spice up your life, απέδειξαν πως μία γυναίκα μπορεί να παραμένει θεά και σε φόρμα ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η Geri Haliwell δεν τα κατάφερε με τον εύκολο τρόπο. Πολεμώντας χρόνια με τη βουλιμία, σύμφωνα με όλα τα έγκυρα δημοσιεύματα, η ίδια κατάφερε να αλλάξει όταν βίωσε τη μητρότητα. «Έχω ένα παρελθόν με τα διατροφικά προβλήματα, αλλά από τότε που γέννησα το παιδί μου είμαι πολύ πιο ισορροπημένη γιατί θέλω να είμαι το σωστό παράδειγμα», λέει η διάσημη star. Τι κάνει όμως για να το καταφέρει αυτό; Η Halliwell γυμνάζεται ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα fitness που συμπεριλαμβάνει ασκήσεις yoga, pilates, βάρη και τρέξιμο. Η διατροφή της στηρίζεται σε φυσικές τροφές, καρπούς και σπόρους, παρά σε διαιτητικά προΐόντα.

H πιο διάσημη και επιτυχημένη spice δεν είναι άλλη από την posh. Η Victoria Beckham έχει μιλήσει παλαιότερα για τον τρόπο με τον οποίο κρατιέται σε φόρμα, αν και εμείς θεωρούμε πως τρώει σίγουρα πολύ λιγότερα από αυτά που λέει. Σύμφωνα πάντως με τις δηλώσεις της τα γεύματά της συμπεριλαμβάνουν φρούτα και ειδικά φράουλες, φασόλια edamame και μαρούλι. Μάλιστα προτείνει ασκήσεις για τον κορμό του σώματος, ενώ δε δίσταζε να κάνει καθημερινά 200 βαθιά καθίσματα που της εξασφαλίζουν σφιχτούς γλουτούς, δυνατούς τετρακέφαλους και ποπό από πέτρα.

Η σοκολατένια spice, Mel B, δεν προλαβαίνει να οργανώσει τη διατροφή της από μόνη της γι΄αυτό και έχει διαιτητικά γεύματα που της αποστέλλονται από μία εξειδικευμένη εταιρεία. Όταν πρόκειται για τη γυμναστική της κάνει ακόμα πιο σκληρή προπόνηση από τη Victoria καθώς επιδίδεται σε 200 βαθιά καθίσματα τρεις φορές την ημέρα.

Εάν σε όλα αυτά προοσθέσετε τη θεαματική τους εμφάνιση στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων για την οποία μίλησαν με τα πιο κολακευτικά λόγια ακόμα και έντυπα που δεν το συνηθίζουν, όπως το Rolling Stone, τότε μάλλον οι διάσημες κυρίες ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν αποτελώντας το καλύτερο παράδειγμα προς μίμηση.

Spice up your life girls!

Διαβάστε επίσης:

Hollywood report: όταν οι διάσημες κυρίες κυκλοφορούν γυμνές
Spice Girls: τι φόρεσαν στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων;

Keywords
Τυχαία Θέματα