Πώς ξεπερνάω αυτό το χωρισμό; Γιατί αυτή και όχι εγώ;

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen

Σε έναν μήνα κλείνω έναν χρόνο χωρισμού μετά από δύο χρόνια σχέσης η οποία έδειχνε ότι θα πήγαινε για γάμο. Τελικά με χώρισε με δύο απίστευτες δικαιολογίες η πρώτη: ότι θέλει να φύγει για το εξωτερικό να βρει δουλειά, και η δεύτερη: ότι ενώ εκείνος μου είχε κάνει πρόταση και μου μιλούσε συνέχεια για γάμο, συμβίωση και παιδιά στο τέλος μου είπε ότι εγώ τον πίεσα που απλά εγώ συμφωνούσα σε όσα μου έλεγε. Το αποτέλεσμα όταν χωρίσαμε, τα είχε βρει

ήδη με άλλη,(να σημειώσω εδώ πως για διάστημα 5 μηνών χωρισμού μου έστελνε παράλληλα εμένα μηνύματα και τηλέφωνα να βρεθούμε) με την οποία είναι ένα χρόνο μαζί και έμαθα ότι θα μείνουν μαζί και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Και αναρωτιέμαι τι έχει εκείνη που δεν έχω εγώ και πως μπορώ να τον ξεπεράσω και να κοιτάξω και εγώ την ζωή μου. Please help!!!

Η απάντηση του Queen.gr

Ας μην το πάμε τι δεν έχεις εσύ που έχει αυτή. Θα το πάμε σωστά: Τι μπορεί να έχει αυτός που να θέλεις εσύ;

Έλεος πια. Καιρός είναι να σταματήσουμε να φερόμαστε και να σκεφτόμαστε παράλογα. Ο άνθρωπος είχε καβάτζα άλλη πριν καλά καλά τελειώσετε. Με το που χωρίσατε το είχε έτοιμο το νεό θύμα. Και λέω θύμα διότι η περίπτωσή της δεν έχει τίποτα το αξιοζήλευτο. Το ότι θα μείνουν μαζί και είναι ευτυχισμένη δεν λέει τίποτα για κάποιον που μιλούσε για γάμο στην προηγούμενη και της έστελνε μηνύματα ενώ ήταν με την επόμενη.

Μακάρι να διορθωθεί αλλά καλύτερα να την λυπάσαι μιας και βάσει πιθανοτήτων τα ίδια θα κάνει. Αυτό που σε κρατά κολλημένη είναι ο εγωισμός και το "γ***το" πιο πολύ από το πόσο τον ήθελες. Πίστευες πως όλο αυτό θα εξελιχθεί αλλά αποδείχθηκε μάπα το καρπούζι. Από τη στιγμή που η αλήθεια είναι πως ο άνθρωπος αυτός δεν σου φέρθηκε πολύ σωστά και δεν είναι και ο πιο αξιόπιστος- γιατί να ζηλεύεις κάποια που δεν ξέρει το χαρακτήρα του αντί να λες ευχαριστώ που τελείωσες μαζί του και έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις κάποιον καλύτερο;

Είναι μια διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις για να ξεπεράσεις. Ένας χρόνος δεν είναι λίγο. Άνοιξε τα μάτια σου για κάποιον άλλον και δες την πραγματικότητα. Μην τον εξιδανικεύεις περισσότερο από όσο πρέπει (μεταξύ μας, καθόλου δεν πρέπει) και πάψε να κολλάς παραπάνω επειδή δεν τον έχεις εσύ και τον έχει άλλη. Θα περάσει, απλά μην το σκέφτεσαι συνεχώς και ψάχνεις τι σου λείπει.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα