Ποτέ δεν έγινε κάτι και νιώθω πως με απέρριψε! Για φίλη έψαχνε;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

To γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας. Βλέποντας τόσους ανθρώπους να γράφουν σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας κ τον δικό μου.. πόνο!

Γνώρισα κάποιον κ από την αρχή υπήρχε πολύ καλή επικοινωνία ανάμεσα μας. Έδειχνε ενδιαφέρον κ βρισκόμασταν κάθε μέρα. Δεν ήταν από τους κεραυνοβόλους έρωτες που λένε, αλλά έγινε σιγά σιγά, τουλάχιστον από τη πλευρά μου. Ο τρόπος που μου μιλούσε, όλο αυτό που μου έβγαζε δεν περιγράφεται. Ένιωθα ότι βρήκα αυτόν που πάντα έψαχνα.
Ο καιρός

περνούσε κ αυτός Κύριος απέναντι μου. Απλά κάναμε πολύ παρέα. Τίποτε άλλο. Γενικά 'μαζεμένος' 'ανθρωπος.. Έδειχνε ότι έχει περάσει πολλές συναισθηματικές θλίψεις στη ζωή του. Κ από την αρχή που με γνώρισε , μου μίλησε για το παρελθόν του. Κ όλες τις άλλες φορές περί ανέμων κ υδάτων. Το εκτίμησα αυτό πολύ! Με είχε μαγνητίσει το όλο στυλ του. Πέρασαν 2 μήνες έτσι. Υπάρχει ένα μειονέκτημα βέβαια, στο ότι μένουμε σε χωριστές πόλεις κ έπρεπε να φύγει.. Το ήξερε κ το ήξερα.. Ίσως γι'αυτό κ να ήταν τόσο μαζεμένος.. Όπως κ γω άλλωστε.
Για να μη σας κουράζω, το τελευταίο βράδυ πριν φύγει εγώ ήμουν χάλια ψυχολογικά κ γενικά όλο το τελευταίο καιρό που πλησίαζε στο να φύγει. Κ αποφάσισα να τα παίξω όλα για όλα! Να του μιλήσω να ξαλαφρώσω μέσα μου! Του είπα πως νιώθω, ότι τον έχω ερωτευτεί κ ότι είμαι διατεθειμένη να παλέψουμε την απόσταση!

Μου απάντησε ότι ναι μεν κ γω του αρέσω αλλά πρέπει να επεξεργαστεί το θέμα της απόστασης! Επειδή έχει ξανακάνει σχέση από απόσταση κ έχει αποτύχει, έχει κακιά εμπειρία κ φοβάται πλέον να ανοιχτεί συναισθηματικά.. Κ επίσης μου έθιξε κ το οικονομικό, ότι δεν έχει την ευχέρια να έρχεται συχνά στη πόλη που ζω. Γύρισα κ του είπα, θέλεις να κάνουμε μια απόπειρα να είμαστε μαζί, η μπα; Κ μου είπε ''δε ξέρω'' Αυτό με τσάκισε.. Κρατήθηκα να μη κλάψω. Βέβαια από τη στιγμή που του ανοίχτηκα άλλαξε κ αυτός απέναντί μου.. Με αγκάλιαζε συνέχεια κ ήταν τρυφερός. Αλλα τι να το κάνεις..;;; Κ όταν του είπα ότι γενικά εγώ δεν είμαι έτοιμη στο να προχωρήσω αυτός απλά μου είπε ότι δε θέλει αυτό από μένα, μια βραδιά δηλαδή. Κ όντως δεν έγινε τίποτα μαζί του.

Από εκείνη τη στιγμή λοιπόν όταν έφυγε αποφάσισα να το αφήσω πίσω γιατί με πονούσε πολύ μέσα μου. Αφού πέρασε 1 εβδομάδα κ γω από πλευράς μου εξαφανίστηκα, μου μίλησε ένα βράδυ στο γνωστό φβ. Περί ανέμων κ υδάτων πάλι κ το πως είμαι κ πως περνάω. Ψέμα στο ψέμα, του λεγα ότι είμαι καλά κ ότι περνάω όμορφα. Απλά αυτή η ιστορία μου κόστισε μέσα μου. Ένιωσα ότι με αππέριψε κ δε με πόνεσε αυτό, με πόνεσε ότι δεν ένιωθε το ίδιο με μένα.. Με πόνεσε γιατί ένιωσα ότι πάει αυτό ήταν, ένα παραμύθι που απλά έφτασε στο τέλος του. .
Αν ένιωθε το ίδιο δε θα επιχειρούσε να κάνει μια σχέση μαζί μου;;; Με μπέρδεψε γενικά ο τρόπος του. Για φίλη έψαχνε;;; Αν έψαχνε για φίλη γιατί στην αρχή μου την είχε ψιλοπέσει;;; Ένα μυστήριο γενικά αυτός ο άνθρωπος.. Να σημειώσω ότι εγώ είμαι 25 κ αυτός 30.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας..

Η απάντηση του Queen.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα