Που θα κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς Αρναούτογλου-Κοντοβός;

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η σύντροφός του Νικόλ,  μπορεί τα Χριστούγεννα να έμειναν στην Αθήνα λόγω και των γυρισμάτων που είχε ο παρουσιαστής αλλά Πρωτοχρονιά θα κάνουν μια μίνι εξόρμηση στη φύση για να υποδεχτούν το 2012.

Πέρασαν σχεδόν 60 μέρες από τη ημέρα που άρχισαν να δένονται όλο και περισσότερο. Γρηγόρης και Νικόλ έχουν επέτειο

σε λίγες μέρες και αλλαγή του χρόνου αποφάσισαν να περάσουν μαζί με μια μικρή απόδραση στην φύση σύμφωνα με πληροφορίες.

Η κοινές δημόσιες παρουσίες του Γρηγόρη Αρναούτογλου με την ιδιοκτήτρια μοδάτου ζαχαροπλαστείου Νικόλ Κοντοβός απλά επιβεβαιώνουν τη ρήση που λέει ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Το ζευγάρι ασφαλώς δεν έχει παραδεχτεί αν είναι μαζί αλλά κανείς δε το αμφισβητεί από τους δυο με τις κινήσεις και την διαχυτικότητα τους. Αποφάσισαν πάντως να κάνουν μια τριήμερη απόδραση στην Ορεινή Ναυπακτία. Εκεί θα βρουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να βρουν λίγο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχουν νοικιάσει ένα πανέμορφο δωμάτιο μέσα στην φύση  και θα βρεθούν εκεί από την προπαραμονή Χριστουγέννων. Ο «Άρνι» μετά τα εξαντλητικά γυρίσματα για τον όμορφο κόσμο ήθελε να κάνει μια μικρή απόδραση με την αγαπημένη του αλλά χωρίς μικρόφωνο. Η Νικόλ είναι πολύ χαρούμενο άτομο και ήρθε στην χώρα μας με σκοπό να κάνει γνωστά τα κέικ που γευόντουσαν στο «Sex and the city».

Η κόρη γνωστού επιχειρηματία από την Αμερική έχει αρχίσει να δέχεται την ελληνική κουλτούρα αλλά και τον χαρακτήρα του Γρηγόρη που είναι πολύ ιδιαίτερος. Οι εκδρομές και τα ταξίδια είναι μέσα στα χόμπι τους και μετά από περίπου δύο μήνες  σχέσης θα δοθεί η ευκαιρία να κάνουν μια μικρή επέτειο. Δε μένουν ακόμη μαζί αλλά πολλά βράδια έχει διανυκτερεύσει στο σπίτι του παρουσιαστή στα βόρεια προάστια. Μετά τον χωρισμό του με την Νάντια Μπουλέ πέρασε αρκετά μεγάλο διάστημα να βρει αυτό το άτομο που θα ηρεμούσε τον Γρηγόρη. Η Νικόλ είναι χαμηλών τόνων, της αρέσει η παραδοσιακή κουζίνα και να διαβάζει βιβλία. Η «Νησιώτισσα» είναι ένα από τα στέκια που συχνάζουν στην Νέα Πεντέλη και γεύονται φρέσκα ψάρια. Η γοητευτική σύντροφος του καλού παιδιού, έχει γνωρίσει τις παρέες του και αποδέχεται πλήρως το χιούμορ και την νοοτροπία της showbiz. Μπορεί να μένει στο Κολωνάκι αλλά ο αέρας βορείων προαστίων της αναζωογονεί.

Η απόδρασή τους είναι σημαντικό επιχείρημα ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από επίσημη. Οι παπαράτσι τους έχουν εντοπίσει αρκετές φορές και απομένει να το παραδεχτεί και ο παρουσιαστής μιας και όταν νιώθει σίγουρος πάντα λέει την αλήθεια και για την προσωπική του αλλά και την επαγγελματική του ζωή.

Keywords
Τυχαία Θέματα