Σέξι μαλλιά με μία κίνηση

Η μία μεριά «βαραίνει» και κάνει το στήσιμο σας πιο σέξι στις γιορτινές σας εξόδους.

Είναι εύκολο, γρήγορο και πολύ της μόδας. Θυμάστε που λέγαμε κάποιες φορές για μία σέξι γυναίκα «κάνει μαλλιά»; Είναι περίπου αυτό. Μόνο που είναι πιο στημένο, επίτηδες και με τρόπο. Στην προκειμένη δεν τα κουνάει συνεχώς φέρνοντας τα μία από τη μία μεριά και μία από την άλλη! Μένουν σταθερά σε έναν ώμο.

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικά απλό για να είναι τόσο ωραίο, αλλά λειτουργεί, και μάλιστα με πολλά είδη μαλλιών, με διαφορετικά χτενίσματα, με πιο σικάτα μαλλιά με στημένες μπούκλες αλλά και με κάπως ατημέλητα μαλλιά που θέλουν να φαίνονται πιο περιποιημένα.

Κάντε μία βαθιά χωρίστρα και φέρτε τα όλα από τη μία μεριά. Φροντίστε να του βάλετε σε όλο το μήκος, αλλά κυρίως στο σημείο που έρχεται μπροστά και ειδικά στις άκρες, κάποιο προϊόν που θα εξαφανίσει το φριζάρισμα και θα τα κάνει λαμπερά.

Αν δεν είναι αρκετά μακριά τα μαλλιά σας για να μείνουν από μόνα τους στο πλάι, μπορείτε να τα βοηθήσετε με ένα κοκαλάκι ή χτενάκι στη μία μεριά και προς τα πίσω.

Οι Petra Nemcova, Amber Heard, Christa B. Allen, Hayley Atwell, Kelly Brook, Jenny McCarthy, Nan Zhang και Megan Gael το εφάρμοσαν με μεγάλη επιτυχία. Πάρτε έμπνευση!

Keywords
Τυχαία Θέματα