Σήμερα στη Χάρητος γίνεται των ερωτευμένων

Το Talento Wine Gallery φόρεσε τα καλά του και μας περιμένει.

Αιώνια ερωτευμένο με τους νέους ταλαντούχους σχεδιαστές και τον μαγευτικό κόσμο του κρασιού, το Talento Αrt&WineGallery ανανεώθηκε και, με φρέσκο αέρα+όρεξη, σας προσκαλεί την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου, από τις 17:00 έως τις 22:00, στο γνωστό μέρος (Χάρητος 7, Κολωνάκι), να γιορτάσουμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν απαιτείται να είστε ερωτευμένοι!!
Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και περήφανοι με τις νέες μας συνεργασίες:

1) LAMPRINI - One of a Kind

Handmade JewelryH Λαμπρινή Χαντζιάρα είναι μια ελληνίδα σχεδιάστρια της οποίας τα κοσμήματα έχουν γίνει ο κρυφός πόθος κάθε σύγχρονης γυναίκας στην Ελλάδα αλλά κυρίως στο εξωτερικό! Tώρα θα μπορείτε να δείτε και να διαλέξετε από κοντά το δικό σας μοναδικό κολλιέ ή βραχιόλι statement, αφού μέχρι σήμερα τα σημεία πώλησης βρίσκονταν μόνο στο Μιλάνο, στο Λονδίνο και σε επιλεγμένα eshops!!


http://www.facebook.com/Lamprini.Jewelry

2)O JohnJohn δημιουργεί handmade bowties, δηλαδή χειροποίητα παπιγιόν!! Miα φρέσκια νεανική πρόταση για να κάνετε το στυλ σας να ξεχωρίζει, είτε είστε άνδρας, είτε γυναίκα! Eιδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα δημιουργήσει bowties για ζευγάρια. Οι κοπέλες θα μπορούν να τα φορέσουν είτε κολλιέ είτε στα μαλλιά!!!!


http://www.facebook.com/johnjohn.handmade.bowties

3)Το Clay Lab είναι ένα ελληνικό studio κεραμικών επικεντρωμένο σ τ η δ η μ ι ο υ ρ γ ί α d e s i g n αντικειμένων για χώρους με σύγχρονη αισθητική. Σχεδιάστρια
και ιδιοκτήτρια του studio, η Πέννυ Βλάχου δημιουργεί αντικείμενα με φιλοδοξία να δώσει μια νέα ενδιαφέρουσα προοπτική σεκαθαρές αφαιρετικές φόρμες φτιαγμένες από πηλό.

4)DRINKWORKS - Coctails to mix at home
Η σειρά Cocktails to Mix at Home, ακολουθώντας τις τάσεις του σύγχρονου lifestyle και τις αρχές υψηλού design, επικεντρώνεται σε πρωτότυπα φορητά κιτ τα οποία δίνουν τη δυνατότητα ακόμη και στους μη γνώστες να παρασκευάσουν και να απολαύσουν αγαπημένα cocktails στην άνεση του προσωπικού τους χώρου. Η Drinkworks λοιπόν, η εταιρεία-έμπνευση συνοδεύει τη βραδιά με coctails που έχουν βάση το κρασί και προτείνει δώρα που..θα σας ζαλίσουν!

www.drinkworks.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα