Συναυλία στήριξης των Γιατρών Του Κόσμου

Η πρωτοβουλία του Στέφανου Κόκκαλη και η θερμή ανταπόκριση...

«Ότι αγαπάς δε χάνεται» φώναξαν γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες και όχι μόνο χθες βράδυ, 14 Μαρτίου, στο Κύτταρο Live, σε μία μουσική παράσταση για την ενίσχυση των Γιατρών Του Κόσμου.

Εμπνευστής της παράστασης ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Στέφανος Κόκκαλης και υποστηρικτές του εκπρόσωποι της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και γενικότερα άνθρωποι του θεάματος.

Οι 

Αντώνης Βαρδής,  Δέσποινα Ολυμπίου,  Κατερίνα Ζαρίφη,  Νίκος Μουτσινάς,  Τζώρτζια των ΜΠΛΕ,  Κατερίνα Παπουτσάκη,  Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου,  Κώστας Καραφώτης,  Φαίη Ξυλά, Ανδριάνα Μπάμπαλη,  Κώστας Λειβαδάς, Μιχάλης Μαρίνος, Γιώργος Καραδήμος, Λένα Αλκαίου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Γιώργος Παπαδόπουλος και το συγκρότημα Πελόμα Μποκιού το οποίο έκανε και ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον αξέχαστο Βλάσση Μπονάτσο, ήταν από αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του μουσικοσυνθέτη και ερμήνευσαν επί σκηνής τα νέα του τραγούδια. Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η Νάντια Μπουλέ η οποία μεταξύ άλλων έκανε και ένα ντουέτο με το Νίκο Μουτσινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα