Τα ζευγάρια έκαναν επιδρομή στα Oscar

Oι ερωτευμένοι των Oscar.

Mπορεί τα φετινά Oscar να πέρασαν πια στην ιστορία, όμως είχαν τόσο παρασκήνιο που μάλλον θα ασχολούμαστε για καιρό ακόμα μαζί τους.

Mετά λοιπόν τους νικητές, τους καλοντυμένους και τους κακοντυμένους, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα διάσημα ζευγάρια που περπάτησαν χέρι-χέρι στο κόκκινο χαλί.

Αναμφίβολα το ζευγάρι που μαγνήτισε τα βλέμματα όλων ήταν για ακόμα μία φορά οι Brangelina, κατά κόσμον Brad Pitt

και Angelina Jolie. Η Angie κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στο υπέροχο φόρεμά της και δίπλα ο Brad απλά καμάρωνε για τη γυναίκα του!

Εκτός βέβαια από τους Brangelina, εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησε και το «φρέσκο» ζεύγος George Clooney και Stacey Kiebler, αν και τον προτιμούσαμε με την Εlisabetta, αλλά και ο Antonio Banderas με την Melanie Griffith οι οποίοι κόντρα σε όλα τα προγνωστικά που θέλουν τα διάσημα ζευγάρια να μη… στεριώνουν, αυτοί παραμένουν ακόμα μαζί και ερωτευμένοι.

Άλλα διάσημα ζευγάρια που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ήταν ο περσινός μεγάλος νικητής  Colin Firth με τη σύζυγό του Livia Giuggioli, ο Steven Spielberg με την Kate Capshaw, ο διάσημος σκηνοθέτης/σεναριογράφος Judd Apatow με την εντυπωσιακή σύζυγό του και ηθοποιό Leslie Mann και η Natalie Portman με τον αγαπημένο της Benjamin Millepied.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και τους γαλαζοαίματους των βραβείων πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Charlene αλλά και την ηθοποιό Anna Faris με το σύζυγό της Cris Pratt.

Διαβάστε στο Queen.gr περισσότερα θέματα για τα Oscar:
Οι ταλαντούχες ηθοποιοί των Oscar που απογοήτευσαν με τις εμφανίσεις τους
Οι 12 πιο αξιομνημόνευτες στιγμές των φετινών βραβείων Oscar
Αυτοί είναι οι νικητές των βραβείων Oscar του 2012
Οι κυρίες που μας έκοψαν την ανάσα στα φετινά Oscar
Η λίστα με τις καλοντυμένες από τα βραβεία Oscar δεν έχει τελειωμό
Οι πραγματικά όχι καλοντυμένες των Oscar 
Δείτε τις πιο καλοντυμένες star στα afterparty των βραβείων Oscar 

Keywords
Τυχαία Θέματα