Τι χτένισμα να διαλέξω;

Προσέξτε μην πάτε για μαλλί και βγείτε κουρεμένη.

Μπορεί το νυφικό φόρεμα να είναι πρωταγωνιστής στην εμφάνισή σας τη μεγάλη μέρα του γάμου, αλλά αν το μαλλί σας δεν είναι στην εντέλεια τότε πολύ εύκολα η εικόνα θα χαλάσει. Μακριά, πιασμένα πάνω σε σινιόν, κάτω σε χαλαρή κοτσίδα και χίλιες δύο παραλλαγές ακούγονται υπέροχα αλλά για να πραγματοποιηθούν και να έχουν άρτιο αποτέλεσμα χρειάζεται οργάνωση.
Αρχικά ξεκινήστε να ψάχνετε τον κομμωτή γύρω στους πέντε με έξι μήνες πριν το μυστήριο

και αφού καταλήξετε σε αυτόν που θέλετε να σας χτενίσει, κλείστε ραντεβού για να κάνετε κάποιο δοκιμαστικό και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες.
Πολύ βασικό είναι να αποφύγετε να επηρεαστείτε από τις τάσεις της μόδας, τον τρόπο με τον οποίο χτενίζονται οι καλλιτέχνες στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις και το τι έκανε η φίλη σας. Προσαρμόστε το χτένισμα στον εαυτό σας.
Επιπλέον κάντε το σε συνδυασμό με το φόρεμά σας. Εάν για παράδειγμα έχετε μία πλάτη αποκαλυπτική ή κεντημένη, καλύτερα να πιάσετε τα μαλλιά σας πάνω για να φαίνεται το σχέδιο.
Τέλος, φροντίστε να έχετε σωστή επικοινωνία με τον κομμωτή σας, πείτε του ό, τι σας απασχολεί και μοιραστείτε μαζί του τις επιφυλάξεις σας.
Να θυμάστε, εάν είστε εσείς ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα, τότε όλα θα πάνε τέλεια την περιβόητη μέρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα