Τι ενώνει Ελένη Μενεγάκη - Γιάννη Λάτσιο;

Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο και το μοιράστηκε μαζί με τους φίλους της στο twitter. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε τα ψώνια της μαζί με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. 

Με χαρά ανακοίνωσε  στο twitter της ότι στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά της! Ο λόγος για την αγαπημένη παρουσιάστρια του Alpha,

Ελένη Μενεγάκη. «Τα παιδιά ξετρελάθηκαν»!, έγραψε η Ελένη, «Ο στολισμός του δέντρου είχε μεγάλη επιτυχία»!. Ενώ υποσχέθηκε στους followers της ότι αύριο θα "ανεβάσει" και φωτογραφία!

Λίγες μέρες πριν, ο φακός είχε απαθανατίσει την 42χρονη παρουσιάστρια να ψωνίζει τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, μαζί με τα παιδιά και τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο. Οι σχέσεις της με τον Γιάννη Λάτσιο είναι άριστες και είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους βγαίνουν μαζί έξω για ψώνια. Μετά τον χωρισμό τους και τα όσα ακολούθησαν οι τόνοι έπεσαν και έδειξαν το καλό παράδειγμα στα παιδιά τους. Η μεν Ελένη ερωτεύτηκε, αλλά ο κύριος Λάτσιος ακόμη αναζητά τον έρωτα της ζωής του.

Οι μέρες των εορτών ίσως τους βρουν και μαζί αν τελικά η Ελένη δεν αποφασίσει να φύγει με τον Ματέο στο εξωτερικό. Αυτές τις ημέρες προγραμματίζονται οι εορταστικές εκπομπές που θα εγγραφούν και στην συνέχεια θα αποφασίσει τι θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα