Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Συμβουλές για προσωπικές σχέσεις, ερωτικά προβλήματα και άλλες πιπεράτες ιστορίες.

Το γράμμα της αναγνώστριας:

Αγαπητό Queen.gr,
Θα μας τρελάνουν οι άντρες ή είναι όλα πιο απλά κι εμείς τα' χουμε μπερδεμένα στο κεφάλι μας;

Είχα με κάποιον για αρκετό καιρό σχέση και μάλιστα πολύ καλή. Λόγω δουλειάς μετακόμισε σε άλλη πόλη. Δε σταματήσαμε ποτέ την επικοινωνία μεταξύ μας κυρίως από τη δική του πλευρά πάντα με πολλά κομπλιμέντα για μένα. αν πιστέψω τα μισά απ' αυτά, είμαι η καταπληκτικότερη γυναίκα στον κόσμο!

Πάνε 6 χρόνια τώρα, συνεχίσαμε να μιλάμε πολύ τακτικά, βρεθήκαμε μερικές φορές και κάποια στιγμή σε ερώτηση μου που πάει το πράγμα με μας τους δύο; Η απάντηση ήταν δεν μπορώ να σου δώσω αυτό που θέλεις. Σε πολύ γλυκό, ευγενικό & πολιτισμένο τόνο του ζήτησα να μείνει μακριά μου τότε, για να μπορέσω να τον ξεπεράσω και να πάω παρακάτω. Ούτε να ξαναβρεθούμε ούτε να ξαναμιλήσουμε ποτέ. Ήμουν σαφής. Υπήρξαν δε εκατέρωθεν φιλοφρονήσεις για το πόσο πολύ εκτιμάει ο ένας τον άλλο και μάλιστα μου ζήτησε συγγνώμη επειδή το συνέχισε μαζί μου αν και δεν έπρεπε, κι επειδή "μου' φαγε το χρόνο". Πήρε όλη την ευθύνη πάνω του.

Απομακρύνθηκα εντελώς και κράτησα αυτή τη στάση έναν ολόκληρο χρόνο. Εκείνος όχι. Σε κάθε γιορτή, με αφορμή και σε κάθε ευκαιρία π.χ. Χριστούγεννα Πάσχα, πάντα έστελνε μηνύματα στα οποία απλώς απαντούσα λιτά και ευγενικά και κάποια στιγμή μου' στειλε κι ένα δώρο από την επιχείρηση του. Ήθελα ν' αγιάσω και δε μπορούσα! Αναρωτήθηκα μήπως το μετάνιωσε. Τον ρώτησα γιατί στέλνεις δώρο; Άλλαξε κάτι σε ότι έχουμε πει; Η απάντηση ήταν: όχι δεν άλλαξε κάτι είναι μια απλή κίνηση που δεν κρύβει τίποτα από πίσω, απλά ότι και να 'γινε μεταξύ μας εγώ πάντα θα σε συμπαθώ.

"Κολλήσαμε" ξανά μετά, συνεχίστηκαν τα τηλεφωνήματα, τα κομπλιμέντα, υπήρξαν δύο συναντήσεις, οι φιλοφρονήσεις και τα ερωτικά μηνύματα, πρωτίστως με δική του πρωτοβουλία. Θα με τρελάνει ο τύπος θέλει ή δε θέλει τελικά; Γιατί μου ξανακόλλησε αφού δεν ήθελε να μου "τρώει" τσάμπα χρόνο όπως μου είχε πει ο ίδιος; Ξέρω είναι δύσκολο να μπούμε στο μυαλό ενός ανθρώπου, αλλά αφού δεν μπορεί να μου δώσει ό,τι ζητώ όπως είπε γιατί όλα αυτά τα κομπλιμέντα, τα δώρα και τα ερωτικά sms; Γιατί δε μ' αφήνει ήσυχη; Θέλει απλώς επιβεβαίωση; Είναι αυτό το πράγμα συμπάθεια όπως το ονόμασε; Άκου συμπάθεια.....

Πείτε μου τη γνώμη σας μπας και ξεκολλήσω. Ευχαριστώ προκαταβολικά

Βασιλική Ιωάννου

Η απάντηση του Queen.gr:

Η απορία σου είναι εύλογη και στις μέρες μας πολύ συνηθισμένη. Συμβαίνει συχνά να συναντούμε ανθρώπους που δίνουν διφορούμενα μηνύματα, όπως στην περίπτωσή σου.. από τη μία πλευρά ο πρώην σύντροφός σου έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να διατηρήσετε φιλική σχέση και από την άλλη πλευρά δε χάνει την ευκαιρία να σε προσεγγίζει. Θεωρούμε πως υπάρχουν δύο πιθανές εξηγήσεις για αυτή τη συμπεριφορά.. είτε εκείνος θέλει μια επανένωση αλλά για τους δικούς του λόγους φοβάται να προχωρήσει είτε (και μάλλον δυστυχώς το πιο πιθανό) προσπαθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα