Το Queen.gr σε ανοιχτή γραμμή με τις αναγνώστριές του

Δέσμια ενός έρωτα.

To γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr γεια σου.
Απ τα δώδεκά μου ήμουν ερωτευμένη με ένα παιδί 9 χρόνια μεγαλύτερό μου το οποίο είναι οικογενειακός φίλος. Από την πρώτη στιγμή που τον είδα είπα ότι με αυτό το παιδί δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Διαίσθηση; Ίσως.
Είμαι 20 χρονών τώρα και είμαι ακόμα κολλημένη μαζί του. Τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή που τον είδα. Μέχρι και τα 16 μου

έκλαιγα κάθε φορά που τον έβλεπα γιατί ήξερα ότι δε θα είμαστε μαζί. Δε χάρηκα την εφηβεία μου, πάντα ξύπναγα και κοιμόμουνα με αυτόν στο μυαλό μου. Μετά ήρθε και η πρώτη σχέση που τυχαία είχαν το ίδιο
όνομα και την ίδια ηλικία. Ακόμα και τη σχέση μου δεν τη χάρηκα γιατί όταν τον έβλεπα παρακάλαγα από μέσα μου να γίνει κάτι και να ενδιαφερθεί επιτέλους πράγμα που δεν έγινε.
Κάποιες φορές τον πιάνω να με κοιτάει πιο γλυκά πιο όμορφα που θα ορκιζόμουν ότι ίσως τελικά να ενδιαφέρεται και κάποιες άλλες φορές με αγριοκοιτάει και μπορεί να με δει στο δρόμο κι ούτε καν να μου μιλήσει. Η θεία μου λέει ότι είναι κυκλοθυμικός τη μια θα σε πειράξει θα παίξει μαζί σου και την άλλη θα σε γράψει κανονικά. Ξέρω ότι δεν έχει σχέση αλλά δε μπορώ να τον πλησιάσω.
Έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά τίποτα. Κουράστηκα, αλήθεια στο λέω. Πήρα μια πολύ σοβαρή απόφαση και θα ήθελα τη βοήθειά σου. Θέλω τη βοήθεια ειδικού. Πρέπει κάποιος να με βοηθήσει να απαλλαγώ από αυτόν τον άνθρωπο. Έχω προσπαθήσει πολλές φορές από μόνη μου αλλά δε γίνεται τίποτα. Σε παρακαλώ μπορείς να με βοηθήσεις να απευθυνθω κάπου σε κάποιο γιατρό. Αισθάνομαι ότι αυτός ο άνθρωπος θα με κυνηγάει για πάντα δεν ξέρω ίσως να είναι και απωθημένο αλλά θέλω να απαλλαγώ από αυτό. Σίγουρα θα με βοηθήσει ένας ειδικός αλλά δεν έχω πραγματικά ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι αυτός.
Συγγνώμη που σε κούρασα αλλά πραγματικά είμαι σε απελπιστική κατάσταση.

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Λυδία,
ο έρωτας δεν εξηγείται, δεν περιγράφεται, δεν είναι πατάτες να τον ζυγίσεις, ούτε μαθηματική εξίσωση για να τη λύσεις. Οκτώ χρόνια παγιδευμένη σε μια ιστορία δίχως αρχή και φινάλε είναι πολύς καιρός. Από τη στιγμή που το αγόρι για τους δικούς του λόγους δε μπορεί να σου προσφέρει αυτό που θέλεις, ούτε καν τη στοιχειώδη επικοινωνία, χάνεις το χρόνο σου και ό,τι συνεπάγεται αυτό.
Το αποτέλεσμα είναι να κουραστείς ψυχολογικά, αλλά και να μην έχεις ζήσει στιγμές που δε θα ξαναέρθουν επειδή ήσουν σε άλλη διάθεση. Συμφωνούμε πως ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να βάλεις τη σκέψη σου και τα συναισθήματά σου σε μία σειρά, ενώ παράλληλα θα μπορέσεις να εξηγήσεις λογικά όλα αυτά που σου συμβαίνουν για να απεμπλακείς και να συνεχίσεις τη ζωή σου. Η σύμβουλος σχέσεων, Έφη Κεραμιδά και η ψυχολόγος Σωτηρία Μακαρώνη είναι στη διάθεσή σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα