Το μακιγιάζ για την ερχόμενη Άνοιξη στο catwalk του Marc by Marc Jacobs

Τα χρώματα και οι υφές της Shiseido έντυσαν τα πρόσωπα των μοντέλων στην επίδειξη του Marc by Marc Jacobs.

Στην ανοιξιάτικη συλλογή Marc by Marc Jacobs στο NYC Fashion Week, το μακιγιάζ επιμελήθηκε ο Shiseido Artistic Director, Dick Page. Το look είχε μία φρεσκάδα και καθαρότητα

που ταίριαζε στο στυλ των ρούχων του οίκου.

Αρχικά ο Dick Page άπλωσε foundation, ώστε να απομακρύνει κάθε κοκκινίλα και να κάνει ομοιόμορφο τον τόνο της επιδερμίδας. Από πάνω χρησιμοποίησε την Shiseido Makeup Translucent Loose Powder ώστε να εξασφαλίσει την ματ εμφάνιση.

Στα μάγουλα έκανε μίξη του Shiseido Makeup Luminizing Satin Face Color σε High Beam White (WT905) με το Luminizing Satin Face Color σε Soft Beam Gold (BE206). Κάτω από τα μάτια χρησιμοποίησε highlighters, ώστε να δώσει ένα απαλό και γλυκό εφέ. Στη συνέχεια, η Shiseido Makeup Luminizing Satin Face Color σε Petal (RD103) μαζί με την Luminizing Satin Face Color σε Soft Beam Gold (BE206) απλώθηκαν μόνο ψηλά στα μήλα.

Στα μάτια απλώθηκε μία στρώση Shiseido Perfect Mascara Full Definition Mascara σε Black (BK901) στις πάνω βλεφαρίδες και στη συνέχεια τις χτένισε για να δημιουργήσει διαχωρισμό και ακρίβεια. Στις κάτω βλεφαρίδες, άπλωσε μόνο ένα πολύ απαλή στρώση. Στα βλέφαρα χρησιμοποίησε το Shiseido Benefiance Full Correction Lip Treatment για να πετύχει ένα glossy εφέ.

Στα φρύδια δημιουργήθηκε για κάθε μοντέλο χωριστά μία απόχρωση που να του ταιριάζει που προέκυπτε από τη μίξη της Shiseido Makeup Shimmering Cream Eye Color σε Sable (BR709), Patina (GR707) και Leather (BR306), το οποίο άπλωσε με ένα καθαρό χτενάκι για μάσκαρα, ώστε να δώσει το τελείωμα στο look.

Στα χείλη ο Dick χρησιμοποίησε το Shiseido Makeup Perfect Rouge Lipstick σε Roseate (RD734) και το δούλεψε με το δάχτυλο ώστε να δημιουργήσει ένα πιο απαλό look στα χείλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα