Το μέγεθος έχει τελικά σημασία, Mega mou;

Τον καφέ μου έπινα η γυναίκα βλέποντας τηλεόραση. Mega. Σοβαρό, αξιοπρεπές κανάλι, με προσεγμένο πάντα περιεχόμενο. Κάποιο δημοσίευμα, λοιπόν, ήθελε τον Ησαΐα Ματιάμπα και την Αθηνά Οικονομάκου να είναι ζευγάρι.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποφάσισε σήμερα το πρωί να το σχολιάσει τόσο κομψά, τόσο ευγενικά, λέγοντας πως «άξιος ο Ησαΐας Ματιάμπα! Νομίζω ότι είναι ο νέος Κιμούλης ο Ησαΐας» για να συνεχίσει

λέγοντας πως «δεν τον πιάνει το μάτι σου και έχει φοβερές επιτυχίες!». Ο Γιώργος Λιάγκας συνέχισε τον κομψό σχολιασμό τονίζοντας πως «νομίζω ότι πρέπει να τον πιάνει το μάτι σου, όπως μας είχε δηλώσει ο ίδιος. Είχε μιλήσει ο ίδιος για τα προσόντα του, οπότε τον πιάνει το μάτι σου. Όχι το δικό σου, αλλά των κοριτσιών».

Και οι δυο μαζί συνέχισαν όταν χρειάστηκε να σχολιάσουν την είδηση θανάτου του Βρετανού που είχε τις μεγαλύτερες πατούσες στον κόσμο, μετρώντας τις δικές τους πατούσες. «Δεν είμαι και ο Ησαΐας Ματιάμπα» σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ αργότερα και εμμονικά επανήλθε λέγοντας «να στείλουμε χαιρετίσματα στον Ησαΐα Ματιάμπα που μας βλέπει από το πρωί, γιατί μου έστειλε μήνυμα στο twitter και μου είπε πως φοράει 46 νούμερο παπούτσι!».

Εντάξει! Έχουν εμπλουτιστεί οι γνώσεις μου, έχω καλλιεργηθεί ως άνθρωπος και είμαι μάρτυρας μιας τηλεοπτικής στιγμής όλο χάρη, κομψότητα και ευγένεια. Το τι μέγεθος έχει ο Ματιάμπα... πατούσα φυσικά και αν έχει κρυφά ή φανερά προσόντα και μέσα σε όλα και ένας Κιμούλης και το θέμα του κ. Ουγγαρέζου που δεν έχει τόσο μεγάλο μέγεθος... πατούσας φυσικά!

Mega mou η Τζίνα Ντρούλης έλειπε να πει και αυτή την άποψη της για το μέγεθος... της πατούσας φυσικά του Ματιάμπα και του Κιμούλη, ίσως!

... κρύωσε και ο καφές! Από ζεστός, φρέντο μου έγινε!

Keywords
Τυχαία Θέματα