Το παράλληλο σύμπαν διασημοτήτων

12:43 9/4/2012 - Πηγή: Queen.gr

Ο καλός μου φίλος Τάσος Θεοδώρου, γράφεi στο twitter, μισο-αστειευόμενος πως δεν χώρισε η Μαριάννα με τον Αλεξέι. Προς στιγμήν δε θυμάμαι ούτε ποια είναι η Μαριάννα, ούτε ποιος είναι ο Αλεξέι, ούτε τι σχέση έχουν μεταξύ τους, αν είναι παντρεμένοι, ερωτευμένοι, λογοδοσμένοι, με συμπέθερους αρραβωνιασμένοι ή ξέρω γω τι. Μετά λάμπει το παρελθόν στο νου μου. Το ζευγάρι του Dancing On Ice! Πόσο παρελθόν μου φαίνεται! Σα να' γινε

αυτό το show, να ανακυκλωθήκαν τα κουτσομπολιά του, να έλαμψαν οι αστέρες του δεκαετίες πίσω. Και όμως, ήταν αυτός ο χειμώνας που βλέπαμε την Πάμελα να κάνει το shoot the dack και τον Φραγκολιά να εξελίσσεται, που το'χαμε μαράζι. Ξεκίνησε με Παπανδρέου πρωθυπουργό και τελείωσε με Παπαδήμο!

Οι αυτοαποκαλούμενοι σταρ του show -πλην ελάχιστων εξαιρέσεων- συνεχίζουν να λάμπουν σε μια θαμπάδα ενώ η αρχικριτής Έλενα Παπαρίζου έχει πάει για άλλα. Είναι νικήτρια της Γιουροβίζιον. Είναι σταρ εδώ μεγάλης ακτινοβολίας. Ήταν κριτής στο εν λόγω παιχνίδι και μάλιστα με βαρύτητα άποψης. Και ξαφνικά είναι στην Σουηδία και χορεύει στο Dancing with the Stars, εκεί και βαθμολογείται. Μου κάνει λίγο από δάσκαλος κλητήρας. Τι μπορεί να αποδείξει μια επαγγελματίας διακεκριμένη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με αυτή την συμμέτοχη δηλαδή, απ' τα προσόντα της και με ποια προοπτική; Θριαμβολογεί και το Star, πως πηρέ 31 βαθμούς και είναι πρώτη! Α! Και έχει κι άλλη πρόταση απ' τους Ιταλούς η Ρία Αντωνίου! Αυτό το τελευταίο και το πώς δεν χώρισε η Μαριάννα με τον Αλεξέι, το τι χαρά μου δίνουνε, δε λέγεται. ΙΣΑ που θα ξεχάσω πως έρχεται Πάσχα και πώς θα τη βγάλουμε οι Έλληνες. Αρκεί που τα παιδιά είναι ευτυχισμένα και η Ρία έχει δουλίτσα!

Keywords
Τυχαία Θέματα