Τρεις και μια μέχρι την Κυριακή...

21:37 2/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Πόση πολιτική συζήτηση, άποψη και τσακωμό να αντέξει το ραγιάδικο, γραικό (σόρυ Κατερίνα Μουτσάτσου), χελίν κορμάκι μου; Κάθε μέρα μια είδηση που καταπλήσσει και κάθε βράδυ μια συζήτηση – υπνωτικό! Από όλο αυτό το τηλεοπτικό εκλογικό κυκεώνα που έζησα και κυρίως επειδή θέλω να υποφέρετε και εσείς και να μη τα περνάω αυτά μόνη μου, ξεχωρίζω:

Δυο μέρες πριν ακούσω την είδηση stop the press now! Τέσσερις ολόκληρες μέρες πριν τις εκλογές ο Παναγιώτης Καμένος παίρνει

την μεγαλειώδη απόφαση που σηματοδοτεί και θυσία να σταματήσει τις εμφανίσεις του στην τηλεόραση! Και τώρα; Που θα εμφανίζεται; Στο θέατρο;

Πρωί προς μεσημέρι βλέπω την κ. Μπακογιάννη στην τηλεοπτική συνέντευξή της στο Ζάππειο. Απορώ! Τι ώρα ξυπνάει και βάφεται και χτενίζεται; Πάντα του κουτιού! Μοντέλο! Εδώ ένα γάμο έχουμε να πάμε και θέλουμε δυο μέρες προετοιμασία για μαλλί και κολλημένη βλεφαρίδα! Επίσης το γλυκό πορτοκαλί σακάκι της, μες στην μόδα! Πολύ το ζήλεψα που έχω να ψωνίσω από πρόπερσι και αυτό στις εκπτώσεις καλσόν να μη γυρνά και με τους πόντους και κρυολογήσω!

Βλέπω δε νυχτερινές ειδήσεις –δε θα πω τ όνομα της γιατί την συμπαθώ- και η παρουσιάστρια με γεμίζει ελπίδα! Επιτέλους τα κανάλια ξεπέρασαν τον σεξουαλικό ρατσισμό και τραβεστί δημοσιογράφοι γίνονται παρουσιάστριες! Ισότητα για όλους!

Μετά συνέρχομαι! Είναι η ίδια η παλιά παρουσιάστρια που της έπεσε πολύ το μπότοξ, το υαλουρονικό και η σιλικόνη στα χείλη! Αν είχε και παραπανίσια κιλά, ίδια ο Τζον Τραβόλτα στο Hair Spray θα'τανε! 

Και καλά που συνήθισα να βλέπω τον Γιάννη Μπέζο, όχι σε πολλοστή επανάληψη ως Κάκαλο στον ΑΝΤ1, αλλά να μου λέει να ψηφίσω ΔΗΜΑΡ και να νομίζω πως είναι τρέιλερ για νέα σειρά! Ήρθε και ο Πέτρος Φυσσούν να μου πει να ψηφίσω τους συνεχιστές του Καποδίστρια!
Τους συνεχιστές του Καποδίστρια μάλιστα! Στην αρχή νόμιζα πως βλέπω Ράδιο Αρβύλα, αστείο βίντεο του Κανάκη. Μετά είδα πως ήταν αλήθεια και πως υπάρχει τέτοιο κόμμα και κατεβαίνει στις εκλογές και επιχειρηματολογούσε υπέρ του κα μια μάνα με 5 παιδιά και αυτό, όσο να ναι, εμένα που χω δυο, θα με εντυπωσιάσει!

Δεν τους ψηφίζω! Ο Φυσσούν στη Μαντώ Μαυρογένους, με την Καρέζη έπαιζε τον πρίγκιπα Υψηλάντη. Να'ταν οι συνεχιστές του πρίγκιπα που όσο νά'νε, με τις επαναλήψεις της ταινίας κάθε 25η Μαρτίου δέθηκα μαζί του, να το'κανα. Τον Καποδίστρια δεν τον είδα σε ταινία, άρα δεν το κάνω!

Μόνος, ο ήρωας Πρέκας, από ηθοποιούς, δεν έχει κατέβει υποψήφιος σ'αυτές τις εκλογές! Ίσως γιατί έχει γίνει η ένωση των Ιονίων νήσων με την ηπειρωτική Ελλάδα και ο μεγάλος του ρόλος ως Ζέπος Πεπονάρης, δεν είναι πια επίκαιρος!

Βλέπω και τον κ. Σαμαρά σε ένα σκηνικό ανεκδιήγητο, κόκκινο της φωτιάς, να μιλάει όρθιος με μικρόφωνο στο χέρι σαν αυτά της ιδεολογικής του επιρροής, του Αντώνη Ρέμου και γύρω γύρω του να'χει κόσμο. Αν έβαζες και κονσέρβα γέλια, σαν να κάνε σταντ απ κόμεντι ήταν!

Βλέποντας δε στο ΟΛΑ έναν κυριούλη να τραγουδάει άσμα με τίτλο «Κλάιν Μάιν»με
Keywords
Τυχαία Θέματα