Τρεις μήνες πέρασαν απο το θάνατο του Νίκου Γιγουρτάκη

Όλη του η οικογένεια και οι φίλοι του βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να τιμήσουν τη μνήμη του μιας και πέρασαν 90 μέρες απο την ημέρα που έφυγε έτσι άδικα από τη ζωή. Η συγκίνηση μεγάλη και το κλίμα ιδιαίτερα φορτισμένο.

 

Ολόκληρο τον καλλιτεχνικό κι επιχειρηματικό κόσμο συγκλόνισε εκείνο το πρωί η είδηση ότι ο νεαρός επιχειρηματίας έφυγε από την ζωή. Ο Νίκος ήταν μόλις 30 ετών και έχασε τη μάχη με την ζωή μετά από νυχτερινή του έξοδο και αφού οδηγήθηκε στην συνέχεια σπίτι του να κοιμηθεί. O θάνατος του απλά

διαπιστώθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου μεταφέρθηκε από τηλεφώνημα της συντρόφου του.

Μετά τον θάνατο του Νίκου, υπήρξαν κάποιοι που αναφέρθηκαν σε ναρκωτικές ουσίες. Αυτά ποτέ δεν διαπιστώθηκαν. Ο πατέρας του 30χρονου, Τάκης Γιγουρτάκης, ξέσπασε εκείνες τις ημέρες ότι ο γιός του ήταν καθαρός στον οργανισμό του. Στη συνέχεια, η τελευταία σύντροφος του Νίκου, Ειρήνη έλυνε τη σιωπή της αναφερόμενη σε λεπτομέρειες από το τελευταίο βράδυ του Νίκου, ενώ μη μπορώντας να ξεπεράσει τον χαμό του χρειάστηκε να την δει ψυχολόγος. Αυτά ανήκουν όμως στο παρελθόν. Ο άτυχος πατέρας κρατήθηκε στα πόδια του και μίλησε για την χρήση αναβολικών και φαρμάκων γυμναστικής που έπαιρνε το παιδί του. Έστειλε πολλά μηνύματα να προσέχουν όλα τα παιδιά που γυμνάζονται. Η Χριστίνα Κολέτσα μέσα από την προσωπική της σελίδα έγραψε ότι πέρασαν τρεις μήνες και η εικόνα δεν έχει ξεθωριάσει. Αυτό λέει πολλά. Ήταν εκεί το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως και πλήθος κόσμου. Οι γονείς, ο αγαπημένος του αδερφός, φίλοι, συνάδελφοι και άτομα που αγάπησαν αυτό το παλικάρι. Όλοι μας τον θυμόμαστε και στέλνουμε την συμπαράστασή μας σε όλη την οικογένεια.  

 

Keywords
Τυχαία Θέματα