Τσάι μετά μουσικής

Παράδοση, design και μελωδία συνδυάζονται για μια αξέχαστη εμπειρία τσαγιού.

Το τσάι μπορεί να έχει συνδεθεί με τους Άγγλους και τα διάσημα, πλέον, υποχρεωτικά διαλείμματά τους μέσα στην ημέρα για να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα συνοδεία μπισκότων, στην πραγματικότητα όμως το τσάι αποτελεί μια παραδοσιακή Κινέζικη συνήθεια.

Η συναθροίσεις για «τσάι και συμπάθεια» ήταν από τις πιο δημοφιλείς συνήθειες των Κινέζων και, πιο συγκεκριμένα της κινέζικης ελίτ, η οποία είχε μετατρέψει την

όλη διαδικασία σε μια κοινωνική, πολιτιστική και εν τέλει ιστορική τελετή. Οι Κινέζοι της υψηλής κοινωνίας, μάλιστα, έφερναν μαζί τους στις τελετές τσαγιού τα κατοικίδια πτηνά τους μέσα σε λεπτεπίλεπτα και αριστοτεχνικά κατασκευασμένα κλουβιά, για να συνοδεύουν ευχάριστα με το κελάηδημά τους τις συγκεντρώσεις.

Το Tea Matter, είναι ένα gadget που τιμά αυτή ακριβώς την τελετή. Πρόκειται για ένα σουρωτήρι τσαγιού, το οποίο όμως μοιάζει περισσότερο με έργο τέχνης. Μέσα σε ένα όμορφο μεταλλικό κλουβί βρίσκεται ένα ασημένιο πουλί, το οποίο χρησιμοποιείτε για να στραγγίξετε το τσάι σας και έπειτα τοποθετείτε ξανά στη βάση του. Στο μεταξύ, ένα δεύτερο μεταλλικό πουλί σε κόκκινο χρώμα κάθεται αναπαυτικά στην κορυφή του κλουβιού και κελαηδά για να σας κρατά συντροφιά.

Παραδεχτείτε το, ακόμα κι αν δεν είστε φανατικοί του τσαγιού, το Tea Matter μόλις σας έπεισε να το κάνετε καθημερινή σας συνήθεια. Αν ναι, μπορείτε να το παραγγείλετε με ένα κλικ εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα