Τζένη Θεωνά: Ερωτευμένη, ομολογεί πως θα ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά μίλησε η όμορφη ηθοποιός και μοιράστηκε άγνωστες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο μιας εγκυμοσύνης.

Για το ενδεχόμενο απόκτησης ενός παιδιού η Τζένη ήταν ειλικρινής: «Τώρα έχω γίνει θεία (η αδερφή της απέκτησε πρόσφατα δίδυμα αγοράκια) και αυτός είναι ο νέος ρόλος που έχω αναλάβει. Θα ήθελα να συμβεί κάποια άλλη στιγμή για να το απολαύσω, γιατί πραγματικά είναι θαύμα. Δηλαδή, τα βλέπω εκστατική πάνω από τις κούνιες τους» είπε και συμπλήρωσε: "Αν η ζωή τα έφερνε έτσι και δεν έκανα ένα παιδάκι θα μου έλειπε πάρα

πολύ. Το αισθάνομαι σαν φυσική εξέλιξη. Απλά θα πρέπει να υπάρχει ο χώρος, ο χρόνος κι ένας σημαντικός βαθμός αφοσίωσης. Τώρα που είμαι αφοσιωμένη κάπου αλλού, δεν θα το ήθελα».

Όσον αφορά στον άνθρωπο που είναι δίπλα της; Μίλησε με πολύ ζεστασιά και τόνισε ότι την στηρίζει και την βοηθάει πολύ σε κάθε απόφαση που θα πάρει στα επαγγελματικά της. "Το ότι δε συζώ με τον φίλο μου δε πάει να πει ότι δεν έχουμε μια σοβαρή σχέση. Θέλω να πω ότι και οι δυο σοβαρά το αντιλαμβανόμαστε και το βλέπουμε» Θα ήθελε όμως να ανέβει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας και σε αυτό είναι απόλυτη με τον εαυτό της; «Όχι, καθόλου δεν το σκέφτομαι ακόμα. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορούσε. Δεν είσαι με κάποιον με περιορισμένη προοπτική. Μπορεί να κρατήσει και για πάντα. Αλλά επί της ουσίας, τίποτα δεν συζητείται έτσι ώστε να επισημοποιηθεί κάτι» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα