Βγήκαμε μερικές φορές αλλά φτάσαμε μέχρι τα προκαταρκτικά γιατί δεν ένιωθα έτοιμη ακόμα. Στη πορεία όμως αυτός εξαφανίστηκε και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.

17:38 2/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Αγαπητό queen,

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πριν από ένα μήνα που έφτιαξα facebook ήρθα ξανά σε επαφή με έναν συμμαθητή μου από το Λύκειο. Με τον καιρό μου είπε ότι του αρέσω, μιλάγαμε κάθε μέρα στο facebook, ώσπου μου πρότεινε να βρεθούμε. Έτσι πήγα σπίτι του και για να μην τα πολυλογώ, φιληθήκαμε. Πέρασαν δυο εβδομάδες με επικοινωνία, με μηνύματα και με ξαναπήρε τηλέφωνο να βρεθούμε. Αυτός ήθελε να το προχωρήσουμε, εγώ όμως ακόμα δεν αισθάνομαι και τόσο άνετα.

Τέλος πάντων, φιλιόμασταν, κάναμε και κάποια προκαταρκτικά. Μετά από καμιά εβδομάδα και ενώ αυτός δεν είχε στείλει, του στέλνω ένα «τι κάνεις», όμως δεν απάντησε. Μετά από λίγες μέρες του ξαναέστειλα, πάλι δεν απάντησε και δεν μπορώ να καταλάβω τι έπαθε ξαφνικά. Εσείς τι συμβουλεύετε να κάνω;

Αγαπητή φίλη,

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Θα σου πω τι περνάει από το μυαλό μου. Αλλά επειδή δεν θέλω να προτρέχω (ναι, είναι ένας από τους στόχους μου για το 2013), θα αποκλείσω μερικές πιθανότητες.

Όπως, μήπως του κόψανε τη σύνδεση και δεν μπορεί να μπει στο internet και γι᾽ αυτό δεν απαντάει; Στο κινητό δοκίμασες να τον βρεις; Εκτός αν το έχασε. Συμβαίνουν και αυτά. Στα νοσοκομεία τον ψάξαμε, μήπως είχαμε κανένα απρόοπτο (χτύπα ξύλο και όλα τα γνωστά).

Αφού, λοιπόν, πες ότι, τα αποκλείσαμε όλα τα παραπάνω και είμαστε σίγουροι ότι δεν έχει συμβεί κάτι από αυτά, πάμε τώρα στο τι περνάει από το μυαλό μου. Ή μάλλον κάτσε να δω αν θα το βρεις εσύ. Τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια; Όχι, είναι παλιά η απάντηση «ένας σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες»! Πάντα είναι η γάτα, να το ξέρεις.

Και αφού δεν καταλαβαίνεις τι έπαθε «ξαφνικά», η απάντηση είναι εύκολη –και μάλλον δεν θα σου αρέσει. Ήθελε σεξ! Τόσο απλά. Και μου κάνει εντύπωση που δεν το κατάλαβες.

Δες τα δεδομένα. Μιλάτε στο facebook, υπάρχει ένας είδος φλερτ, πας σπίτι του, φιλιέστε τη πρώτη φορά, πας ξανά σπίτι του και... μένετε στο φιλί. Λογικό για σένα, ξενέρωτο για εκείνον. Το πιάνει ότι εσύ δεν είσαι ακόμα σίγουρη, έτοιμη ή ό, τι άλλο, άρα πρέπει να το παλέψει και σκέφτεται: «Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια». Κοινώς, άλλες κοπέλες που κάνουν σεξ από το δεύτερο ραντεβού. Οπότε τι μένει; Η κίνηση «πάμε για άλλα»!

Τι σε συμβουλεύω; Μάλλον το αυτονόητο. Αν δεν είσαι σίγουρη, έτοιμη ή ό, τι άλλο, μην προχωρήσεις. Έτσι και αλλιώς η ατάκα με τις πορτοκαλιές και τα πορτοκάλια ισχύει και για τις γυναίκες.

Αν πάλι πιστεύεις ότι θα βγει κάτι καλό από αυτή τη γνωριμία, τότε να του απαντήσεις όταν σε ξαναπάρει τηλέφωνο ή σου στείλει μήνυμα. Ω, ναι, θα ξαναδώσει σημεία ζωής. Και θα έχει μια ωραία δικαιολογία για την «εξαφάνισή» του. Γιατί η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία –και εσύ μετά από τόσο καιρό μπορεί πλέον να είσαι πιο σίγουρη, έτοιμη ή ότι άλλο.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα