Υπάρχει ελπίδα για την TV

Ορκίστηκα στον καλό μου αρχισυντάκτη πως σήμερα τουλάχιστον θα είμαι σύντομη και δεν θα γράψω «σεντόνια». Ιδού λοιπόν, πόσο τηλεγραφική μπορώ να γίνω:

*«Στην πράξη» στον ΣΚΑΪ. Με ενθουσίασε! Τι ωραία πρόσωπα από όλη την Ελλάδα! Πόσο ωραίοι Έλληνες, με τις αρνήσεις τους και τις καταφάσεις τους στην πρόκληση και στο σπουδαίο. Και ενώ η κ. Κλιμάκη το πρωί στις ειδήσεις πριν τους Λυριτζή και Οικονόμου, μου φαινόταν πάντα σαν την έσυραν βίαια από το κρεβατάκι της για να πει τίτλους, εδώ λάμπει.

*Και τόσο

ωραία δομημένες συνεντεύξεις!

*Και κούκλα κανονική και όχι πλαστικοποιημένη γιατί και αυτή την αίσθηση της ωραιότητας μου φαίνεται την απωλέσαμε μερικώς.

*Τι χαρά κάνω που είδα κάτι να μου αρέσει! Πάνω που είχα απογοητευτεί...

*Οι Έλληνες Ανώνυμοι μας βγήκαν μαθητές λυκείου! Όταν εμείς ψάχνουμε μισή ώρα πως μπαίνει στην μπρίζα το laptop, αυτοί καταλαμβάνουν υπολογιστές σε υπουργεία.

*Ναι, ναι, ξέρω παράνομα τα παιδιά! Όμως από γνώσεις, αστέρια!

*Οι μελλοντικές γενιές θα γεννιούνται με εξελιγμένα δάκτυλα για να πατούν καλύτερα τα πλήκτρα! Προσαρμόζεται το είδος!

*Όχι που είναι φίλη, όχι που έχουμε δουλέψει δεκαετίες δίπλα δίπλα, αλλά επειδή γνωρίζω τη δουλειά της και είναι υποδειγματική, σε ένα είδος, που ελάχιστοι μπορούν να φέρουν σε πέρας, άρα, μήπως η Χριστίνα Πολίτη, θα έπρεπε να αξιοποιηθεί περισσότερο στο Μαρούσι;

*Ή σε όποιο κανάλι τέλος πάντων συνεχίσει να κάνει εκπομπές και δε παίζει επαναλήψεις και τούρκικα;

ΑΝΤ1 έκανε σουξέ με το να χορεύουν δήθεν celebrity τσα τσα. Μετά τους έβαλε να χορεύουν στον πάγο. Τι θα ακολουθήσει; Να κάνουν συγχρονική κολύμβηση με σασπένς τον πνιγμό τους;

*Πίστευα πως γενικά συνηθίζεται να μην πληρώνονται οι δημοσιογράφοι. Τώρα έμαθα και για τους ηθοποιούς. Απλήρωτοι οι συντελεστές των «Βασιλιάδων». Και να λέγε πως δε κάνει και νούμερα!

*Κανέλη στον Παπαδάκη! Το δίδυμο!

Keywords
Τυχαία Θέματα