2014: Οι σημαντικότερες ημερομηνίες για το κάθε ζώδιο

Οι σημαντικότερες ημερομηνίες του 2014 για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

1 Ιανουαρίου: Αναγκαστικά θα κάνετε μια νέα αρχή την οποία μπορεί να μην έχετε επιλέξει και ίσως ανασυντάξετε πολλές δυνάμεις για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε όλο αυτό δυναμικό υλικό που θα σας πιέσει να βγάλετε κατά κάποιο τρόπο το φίδι από την τρύπα. Για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο και τις αρχές του δευτέρου η ισορροπία στις σχέσεις και τα οικογενειακά θέματα επιβάλλεται.
30 Μαρτίου: Η Νέα

Σελήνη θα φέρει ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολες ή ευχάριστες, γιατί όλο και σας είχε προειδοποιήσει το ένστικτό σας ότι χρειάζεται να προσαρμοστείτε. Μπορεί να υπάρχουν αποχωρισμοί από τη δουλειά ή από μια σχέση, αλλά ίσως είναι αναγκαίο για να ξεκολλήσετε και να πάτε παραπέρα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.
15 Απριλίου: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Κριού-Ζυγού θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο και θα τεθούν από την αρχή θέματα σχέσεων, προσωπικών κατευθύνσεων και συνεργασιών. Πάντως, να ξέρετε ότι θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα και τελικά θα δείτε ποιοι αξίζουν να είναι αληθινά δίπλα σας.
27 Απριλίου: Αλλαγή και ξεκινήματα κάτω από καινούργιο πρίσμα. Είστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσετε την νέα ροή για να ενταχθείτε εκεί που είστε περισσότερο αναγκαίοι. Τα πάντα γύρω σας διαφοροποιούνται και το σημαντικότερο αλλάζετε εσείς. Να είστε όμως πολύ προσεκτικοί με βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να σημαίνει ότι θα κοπεί ο αυθορμητισμός του ζωδίου σας. Πάντως θα σπάσετε όλες τις αλυσίδες από τα κακώς κείμενα.
21 Ιουνίου: Οι γεννημένοι πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, αν δεν έχετε ακόμα πάρει κάποιες αποφάσεις για το πως θα πρέπει να κινηθείτε με έναν Καρκίνο ή με την οικογένειά σας και τι στάση θα χρειαστεί να κρατήσετε για να υπάρχουν οι ανάλογες ισορροπίες, θα το δείτε στην πορεία και πιο συγκεκριμένα στις 27/6 και 28/6.
12 Ιουλίου: Παρεξηγήσεις, συναισθηματικές ανασφάλειες, γκρίνιες και βάρος στην καρδιά από συναισθήματα που χρειάζεται να αλλάξουν θα σας κτυπήσουν καμπανάκι ότι θα πρέπει να ενεργοποιηθείτε και να απομονώσετε τα στοιχεία που δεν σας δίνουν πλέον ουσία ούτε και πρόοδο.
8 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη μαζί με έκλειψη στον άξονά σας φέρνει πλέον το οριστικό ξεκαθάρισμα πάνω σε σχέσεις, συμμαχίες και συνεργασίες, με μεγαλύτερη ένταση σε όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Οτιδήποτε ψεύτικο, όχι ουσιαστικό και κυρίως ενάντια στην πρόοδο καταρρέει και μαζί με αυτό και όλα αυτά που τελικά είναι ενάντια στη μελλοντική σας ανάπτυξη. Όλα να ξέρετε ότι αφορούν το μέλλον και όταν θίγονται τέτοια θέματα, κάποια στιγμή πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα γιατί δεν βολεύουν την ανθρώπινη εξέλιξη.

Με την υπομονή, την προσωπική σας ενόραση και πάνω από όλα το ακμαίο ηθικό, θα είστε εσείς που θα αναβαθμίσετε τη νέα κατάσταση. Ο καθένας με την προσωπική του αλλαγή θα φέρει ένα γιγάντιο κύμα που θα βοηθήσει όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα