8 ζευγάρια της showbiz που αντί να παντρευτούν… τελικά χώρισαν

Αντί να στείλουν προσκλητήρια έριξαν τίτλους τέλους

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Ζυγό, το ζώδιο που αγαπά τα ζευγάρια, τις συμβιώσεις και τους γάμους. Η δυσαρμονική όψη όμως που αρχίζει να σχηματίζει από σήμερα με τον Πλούτωνα, όπως και την επόμενη εβδομάδα με τον Ουρανό, δείχνει ότι, ακόμα και αν ένα ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά, μπορεί να πει «δεν πάει άλλο» και να χωρίσει.
Κάνοντας μια αναδρομή στα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, ψάξαμε και βρήκαμε ποια, ενώ όλα έδειχναν

μια χαρά κι ήταν έτοιμα να παντρευτούν, τελικά ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Μαίρη Συνατσάκη – Μύρωνας Στρατής


Ήταν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όλοι περίμεναν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Αντί όμως για αναγγελία γάμου «έσκασε» σαν κεραυνός εν αιθρία ότι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης χωρίζουν.

Ευαγγελία Αραβανή – Ηλίας Βρεττός


Για δύο χρόνια ήταν ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και μάλιστα συγκατοικούσαν. Λίγο όμως πριν το γάμο χώρισαν. Η Ευαγγελία Αραβανή μάζεψε τα πράγματά της κι έφυγε από το σπίτι που έμεναν, καθώς φήμες θέλουν να βρήκε καινούργιο αμόρε.

Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη – Γιώργος Σαμπάνης


Μια θυελλώδης σχέση που, αν και μέτραγε πολλούς τσακωμούς και χωρισμούς στο ενεργητικό της, το σενάριο του γάμου δεν είχε αποκλειστεί. Τελικά όμως τράβηξαν δρόμους χωριστούς αφού υπήρχε ασυμφωνία χαρακτήρων.

Χριστίνα Μουστάκα – Χρήστος Χολίδης


Μετά από ενάμισι χρόνο σχέσης, ο τραγουδιστής πήρε την απόφαση να ζητήσει στην παρουσιάστρια να παντρευτούν, μιας και ένιωθες σίγουρος για τα αισθήματά του για αυτήν. Όμως τα πράγματα δεν πήγαν κατ' ευχή και το ζευγάρι, αντί να επισημοποιήσει τη σχέση του, χώρισε.

Ελένη Φουρέιερα – Γιώργος Σαμαράς


Μια έντονη σχέση από απόσταση η οποία είχε επεισοδιακό χωρισμό. Αν και όλοι περίμεναν ότι πάνε για γάμο, ο ποδοσφαιριστής είχε υποψίες για την σύντροφό του. Έβαλε ντετέκτιβ, προκειμένου να παρακολουθήσει την Ελένη Φουρέιρα και όταν ενημερώθηκε ότι σε εξόδους της συνοδεύεται από γοητευτικό εφοπλιστή, χώρισαν.

Βίκυ Κάβουρα – Νίκος Οικονόπουλος


Ήταν μαζί ενάμισι χρόνο και όλα έδειχναν ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού μάλιστα έμεναν κάτω από την ίδια στέγη. Αντί όμως να γίνει πρωτοσέλιδο ο γάμος τους έγινε ο χωρισμός τους.

Αγγελική Ηλιάδη – Κώστας Μηλιωτάκης


Μια ακόμη σχέση που έληξε άδοξα! Από τα λόγια αγάπης και τα καυτά φιλιά που μαρτυρούσαν ένα μεγάλο έρωτα έφτασαν στο χωρισμό. Και να φανταστεί κανείς ότι λίγο καιρό πριν, η Αγγελική Ηλιάδη είχε δεχτεί μονόπετρο από τον συνθέτη και είχε κάνει πρόβα γάμου.

Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος


Σε κάθε εμφάνιση τους εμφανίζονταν λαμπεροί και ευτυχισμένοι και όλοι πίστευαν ότι ζουν την «τέλεια σχέση». Συγκατοικούσαν και φαίνονταν να μην έχουν προβλήματα, αφού η Κατερίνα Καινούργιου ανέβαζε φωτογραφίες του έρωτά τους στο instagram. Όμως μετά από δύο χρόνια ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση του και μάλιστα λίγο πριν το γάμο της αδερφής του. Τελικά ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει πίσω από τις «κλειστές πόρτες» ενός ζευγαριού.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphone, ipad και ipod εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα