H Νέα Σελήνη στον Ταύρο και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Στις 21/4 γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου η οποία με τον τρόπο της μας δείχνει πώς να κάνουμε πράξη όλα αυτά που έχουμε μέσα μας


«Η στερνή, η πιο ιερή μορφή της θεωρίας, είναι η πράξη»

Νικ. Καζαντζάκης

Στις 21/4 γίνεται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου η οποία με τον τρόπο της μας δείχνει πώς να κάνουμε πράξη όλα αυτά που έχουμε μέσα μας. Κυρίως επηρεάζει

τους γεννημένους τις πρώτες ημέρες. Στην Αρχαιότητα η κάθε φάση της Σελήνης εξέφραζε μια Θεά που την λάτρευαν. Η Νέα Σελήνη ήταν η Θεά Εκάτη.

Τι σημαίνει Νέα Σελήνη

Όταν η Σελήνη βρεθεί μεταξύ Γης και Ηλίου, τότε η πλευρά που είναι στραμμένη προς τα εμάς βρίσκεται εντελώς στο σκοτάδι (η Σελήνη μας δείχνει την σκοτεινή πλευρά της). Σε αυτή την φάση δεν την βλέπουμε και πάνω στην Γη λέμε ότι έχουμε Νέα Σελήνη. Όταν έχουμε Νέα Σελήνη για 2 και μισή ημέρες περίπου η Σελήνη στέκεται μπροστά στον ίδιο τον αστερισμό που βρίσκεται ο Ήλιος.

Η ημέρα της Νέας Σελήνης είναι ιδανική για νηστεία γιατί προλαμβάνει αρκετές αρρώστιες. Αυτή την ημέρα το σώμα αποτοξινώνεται στο μεγαλύτερο βαθμό. Η λήψη τροφής μπορεί να επιβραδύνει αυτή την διαδικασία ή να την αποτρέψει.

ΚΡΙΟΣ

Επιτέλους, γνωρίζετε και την άλλη πλευρά που δεν είναι μόνο παρόρμηση αλλά σταθερότητα και υλική προτεραιότητα. Είναι αναγκαίο να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας αλλά και τα οικονομικά σας. Συγχρόνως, μια έμπνευση καλλιτεχνική θα σας δώσει χαρά και δημιουργικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Νέο ξεκίνημα και ξεκαθάρισμα από τα λάθη του παρελθόντος. Ο ρομαντισμός σας στο φουλ και ίσως και η εξιδανίκευση κάποιων καταστάσεων που δεν σας βλάπτει, αντίθετα σας κάνει ανθρωπιστές. Τώρα ξέρετε τι χρειάζεται να κάνετε για να αποτελειώσετε αυτό που είχατε ξεκινήσει είτε σε θέμα σχέσης, είτε σε εργασιακό, οικονομικό ή δημιουργικό. Με νέες δυνάμεις ασφαλείας και με το ένστικτό σας να σας καθοδηγεί καλύτερα σίγουρα θα εκμεταλλευτείτε περισσότερο έξυπνα την εύνοια του Δία που συνεχίζει να είναι στο ζώδιο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Μια νέα προοπτική με μεγαλύτερη σταθερότητα κυρίως στα οικονομικά σας παρουσιάζεται και χρειάζεται να κινηθείτε με πρακτικότητα και δημιουργικότητα. Η βοήθεια από φίλους είναι δεδομένη και κυρίως από ένα άτομο που έχει και καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε στο επίκεντρο των φίλων οι οποίοι σας στηρίζουν και γενικά εισπράττετε όλα τα καλά των προηγούμενων σας πράξεων. Οπότε οι προϋποθέσεις είναι εξελικτικές. Γενικά, είστε σε εύνοια, αρκεί να γίνετε μέσα σας περισσότερο σαφείς και ξεκάθαροι.

ΛΕΩΝ

Είστε σε φάση ανοίγματος, μεγάλης αισιοδοξίας αλλά και υπερβολών. Εδώ χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την επίγνωσή σας και την εσωτερική σας δύναμη για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι κινήσεις ακριβώς είναι αναγκαίες να κάνετε για να έχετε επιτυχία, κυρίως στον υλικό και επαγγελματικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα