Lunar Dance: Αστρολογικά Tips αποπλάνησης

Ήλιος στον Ζυγό - Σελήνη στο Λέoντα μέχρι το βράδυ

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Σελήνη από τις 22:23 στην Παρθένο




I Gotta Feeling that tonight is gonna be a good night! Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο Λέοντα, θέλουμε να διασκεδάσουμε και να το ρίξουμε λίγο έξω! Η χαρά για τη ζωή έρχεται από την καρδιά μας και μας καλεί για ξεφάντωμα. Θέλουμε να ζήσουμε μεγάλες στιγμές!

Η Σελήνη εδώ σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Ζυγό φέρνει ένα χαρούμενο vibe και θα ήταν καλό να αφήσετε την ημέρα ελεύθερη, ακολουθώντας το αυθόρμητο, άτακτο παιδί μέσα σας. Αν πάλι θέλετε βοήθεια, μπορώ να σας πω έναν τρόπο «αταξίας» και ψυχαγωγίας μαζί...

Επειδή πρόκειται για μια Σελήνη που ευνοεί το φλερτ και το παιχνίδι, τι θα λέγατε για μια συναρπαστική ευκαιρία σεξουαλική τόνωσης;

Πρώτου ξεκινήσετε να θυμάστε ότι το σεξ με την Σελήνη στον Λέοντα είναι παιχνίδι. Το σεξ είναι διασκεδαστικό, είναι παθιασμένο και μερικές φορές είναι και δραματικό. Δημιουργήστε λοιπόν μια συναρπαστική νύχτα για εσάς και τον εραστή ή την ερωμένη σας. Αν δεν είστε σίγουροι για το τι να κάνετε, εδώ είναι μια λίστα με μερικές ιδέες για τους δύο σας.

1. Καταρχάς αν σχεδιάζετε την βραδιά εντός σπιτιού διώξτε τους πάντες να μην σας ενοχλούν και καρφιτσώστε ένα ταμπελάκι only for VIPS, έξω από την κρεβατοκάμαρα. Είπαμε η βραδιά απαιτεί αποκλειστικότητα και πολυτέλεια για τον σύντροφο σας που πρέπει να νιώσει βασιλιάς/βασίλισσα.

Φυσικά το δωμάτιο θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένο μόνο, για τις αυτού εξοχότητες εαυτού σας, οπότε δημιουργήστε ένα χώρο πραγματικά λαμπερό.

Αναδείξτε το μέγεθος του κρεβατιού, ενώ προτιμήστε ζεστά χρώματα όπως το ροζ (Ζυγός) που μπορεί να ζωντανέψει την αγάπη σας σημαντικά. Μαλακές αποχρώσεις όπως το τριανταφυλλί, σωμόν, κοράλλι (Λέων –Ζυγός) μπορεί να βγάλουν μια απαλή πλευρά του συντρόφου σας, ο οποίος θα πιο είναι προσεκτικός με τις ανάγκες σας, ενώ σχέδια animal print (Λέων) θα ξυπνήσουν την παθιασμένη τυχοδιωκτική φύση τους.

2. Σκεφτείτε να υποδυθείτε έναν ρόλο. Είναι μέρες που μπορεί ο εαυτός μας να υποδυθεί εύκολα έναν ρόλο. Γι' αυτό διαλέξτε ένα σεξουαλικό σενάριο. Είστε ένας σεΐχης που θέλετε να σας υπηρετούν, είστε μια σταρ του σινεμά που θέλει όλη την προσοχή και τον θαυμασμό ή μι

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr