Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια από 2 έως 4 Ιουνίου

Θα είναι δύσκολο να κλείσουμε τα μάτια μπροστά σε όσα συμβαίνουν




Άρης uber alles!



Από όποια... μεριά κι αν κοιτάξει κανείς τον ουρανό αυτές τις μέρες, δεν θα δει παρά μόνον τον Άρη, που φουριόζος ετοιμάζεται να ανάψει φωτιές, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Και βέβαια η θέση του στην Παρθένο, θέτει κατ' αρχήν σε κατάσταση συναγερμού όλους τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες) που καλούνται είτε να φορτσάρουν για να προλάβουν

τις εξελίξεις, είτε να διαχειριστούν δημιουργικά την ενέργεια του πλανήτη μέσω σπορ, κατασκευών κλπ, πριν αρχίσουν τα ...αχ και βαχ! Γιατί ο «κόκκινος πλανήτης» έχει το ...κουσούρι να μας σωριάζει ξάπλα, εφαρμόζοντας την δική του θεραπεία προς μια «επαναδιαπραγμάτευση» της ενέργειας μας. Αφού, σου λέει, μάζεψες απωθημένα και δεν τα «έχωσες» όπου και όταν έπρεπε, εγώ θα τα σωματοποιήσω, μέχρι να μετανοήσεις...

Μαζί με τους «μεταβλητούς» μπορεί να... πονέσουν και ολίγοι εκ των «σταθερών» (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), εξ αιτίας της αστρικής θέσης του Άρη στις 21-22 μοίρες του Λέοντα. Όσες και όσοι έχουν στην συγκεκριμένη ζώνη των σταθερών ζωδίων τον Ήλιο τους ή κάποιον άλλον σημαντικό προσωπικό δείκτη (Σελήνη, Ωροσκόπο κλπ), θα δουν το ...θεριό να πλησιάζει και σίγουρα τα καλά αντανακλαστικά είναι το πρώτο προαπαιτούμενο για μια επιτυχημένη διεκπεραίωση κάθε υπόθεσης, είτε οικονομικής, είτε συναισθηματικής φύσεως. Το δεύτερο είναι η γνώση των ορίων και των ικανοτήτων μας.

Τα περιθώρια γίνονται ακόμη πιο στενά εξ αιτίας του «κρυφού» τετραγώνου ανάμεσα στον τροπικό Άρη και τον αστρικό Πλούτωνα, μια όψη που παραπέμπει σε ξεκαθαρίσματα -ενίοτε και ...άγρια- στέλνοντας στο πυρ το εξώτερον κάθε μορφή αφέλειας ή αθωότητας. Το κακό πρέπει να κτυπηθεί στη ρίζα του, αλλιώς θα ενσκήψει εναντίον μας ως Λερναία Ύδρα του 2012: Κάθε ...κεφάλι και καημός κάθε καημός και δάκρυ!

Φυσικά για τον καθένα μας το «κακό» έχει μια διαφορετική διάσταση. Γ

Keywords
Τυχαία Θέματα