Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Μάιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

από την Χριστίνα Δημοπούλου

Κριός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο μήνας αυτός σηματοδοτεί εξελίξεις οι οποίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία της σχέσης. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται μέσα στον 8ο ηλιακό οίκο θα φέρει στην επιφάνεια αναμνήσεις και γεγονότα που θα σας βάλουν σε διαδικασία να σκεφτείτε την συνέχεια της σχέσης. Η Αφροδίτη μέσα από τον 3ο ουσιαστικά σας βοηθάει να γίνετε πιο επικοινωνιακοί και να προσεγγίζετε τον ερωτικό σας σύντροφο με μεγαλύτερη ευκολία. Μεταξύ 20 και 26 Μαΐου χρειάζεται να προσέξετε πως θα χειριστείτε τις καταστάσεις και κυρίως είναι αναγκαίο να στραφείτε απέναντι στον άλλον με ειλικρίνεια. Από την άλλη μέσα σε αυτές τις μέρες θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας.

.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Για εσάς τους αδέσμευτους Κριούς το πρώτο πενθήμερο του μήνα ανοίγεται ένας νέος ορίζοντας μέσα από συνεχείς γνωριμίες και επαφές. Ωστόσο η Πανσέληνος μέσα στον 7ο ηλιακό οίκο ίσως σας φέρει γνωριμίες οι οποίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες. Το τελευταίο δεκαήμερο ο Ερμής βοηθά να βγάλετε προς τα έξω ένα σεξαπίλ και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση που αν και εικονικά τελικά δουλεύουν επάνω στους άλλους. Τις τελευταίες πέντε μέρες του μήνα κλείνει με σημαντικές πιθανότητες δημιουργίας σχέσης. Προσπαθήστε μέσα σε αυτόν το μήνα να βάλετε τις βάσεις γιατί η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης από τη 15η του μήνα ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με το πρόσφατο επικοινωνιακό παρελθόν.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ένας μήνας ιδιαίτερα σημαντικός για εσάς καθώς θα αναζητάτε να δώσετε ό,τι καλύτερο γίνεται μέσα στη σχέση. Η Πανσέληνος στον 7ο ηλιακό οίκο θα φέρει ευκαιρίες να προσεγγίσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ενώ από 9 Μαΐου η είσοδος του Ερμή στο δικό σας ζώδιο έρχεται να προσθέσει πρακτικότητα. Ο Άρης μέσα από τον 5ο ηλιακό οίκο δημιουργεί παιχνιδάκια εξουσίας αλλά σε κάθε περίπτωση δημιουργεί επικουρικά. Η Αφροδίτη ανάδρομη πλέον από 15 Μαΐου ίσως σας δημιουργήσει ζητήματα τα οποία οφείλονται σε παρερμηνείες. Το τελευταίο δεκαήμερο κυλά κάπως καλύτερα αφού με αφορμή τη Νέα Σελήνη θα μπείτε στη διαδικασία να προσεγγίσετε το σύντροφο και να του δείξετε τα συναισθήματα σας. Σε περίπτωση που δείτε από την άλλης πλευρά υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης μην πάει ο νους σα στο κακό.


ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Ο μήνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός ήδη από τις αρχές του θα νιώθετε σίγουροι για τον εαυτό σας και πλησιάζετε με μεγαλύτερη ευκολία άτομα της επιλογής σας. Ωστόσο η Πανσέληνος αυτή θα στείλει τα πρώτα μηνύματα πως κάτι αλλάζει στον περίγυρο ενώ από τα μέσα του μήνα και μετά μπαίνετε σε μια φάση όπου είσαστε έτοιμοι να κάνετε μια σωστή και ομαλή σχέση. Βλέπετε ο Δίας στον πρώτο οίκο δε σημαίνει ντε και καλά σωματική επέκταση μπορεί να σημαίνει και δημιουργία νόμιμης σχέσης. Προσέχετε τα λόγια σας, τι θα υποσχεθείτε γιατί ίσως στην προσπάθειας σας να γίνετε πιστευτοί τα αποτελέσματα τελικά ίσως να μην σας δικαιώσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα