Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για το Νοέμβριο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;


Κριός


ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεων αποτελεί ένα θετικό οιωνό για την αισθηματική σας ζωή, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, αφού θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας και να περάσετε όμορφα και ευχάριστα. Το τετράγωνό της με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα προοιωνίζει καταστάσεις αναταραχής και αποσταθεροποίησης στις αρχές του μήνα, περισσότερο όμως για τους γεννημένους το τελευταίο πενθήμερο του Μαρτίου. Με τα φτερά ανοιχτά καθ όλη τη διάρκεια του μήνα ίσως κάνετε κάποιο ταξίδι που θα αναθερμάνει τον έρωτα σας και θα ευχαριστηθείτε ψυχή τε και σώματι. Παράλληλα, ευνοούνται συζητήσεις χωρίς φόβο και πάθος ενώ ίσως κάποια κοντινά πρόσωπα βάλουν κάποιες φιτιλιές που θα φέρουν παροδικές εντάσεις. Η Έκλειψη Ηλίου στον 8ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι ίσως αποκρύψετε κάποια πράγματα από το σύντροφό σας, πιστεύοντας ότι έτσι τον προστατεύετε ενώ δεν αποκλείεται ένα άλλο πρόσωπο να έχει το κλειδί για να μπαίνει στο μυαλό σας.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ

Αυτό τον μήνα θέλετε να ξεκινήσετε κάτι νέο αλλά το παρελθόν ίσως δεν σας αφήσει. Αν και θα δοκιμάσετε να προβείτε σε ξεκαθαρίσματα και να πάρετε οριστικές αποφάσεις, εντούτοις η ανάδρομη φορά του Ερμή από τις 7 Νοεμβρίου και η επιστροφή του στο ζώδιο του Σκορπιού στις 14 του μήνα δείχνει ότι το πάθος ίσως προσπεράσει τις δικλείδες ασφαλείας της λογικής και σας κατακλύσει. Ωστόσο, περά από το ενδεχόμενο να ξαναπροσπαθήσετε με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, είναι πιθανόν να κάνετε και μια γνωριμία με κάποιο που τώρα βγαίνει από κάποια σχέση. Δεν θα είναι λίγες οι φορές μέσα στο μήνα που θα είστε αναποφάσιστοι και δε θα ξέρετε ποιον δρόμο να διαλέξετε. Ακόμη και αν νομίσετε ότι κάπου κατασταλάξατε, τα γεγονότα θα σας διαψεύσουν. Φανείτε ιδιαίτερα προσεκτικοί γύρω στις 14 Νοεμβρίου γιατί η πλάνη καραδοκεί όσο και γύρω στις 2,3 και 23 Νοεμβρίου γιατί πιθανόν να ξαφνιαστείτε δυσάρεστα από κάποια γεγονότα που θα λάβουν χώρα στην αισθηματική σας ζωή.

Ταύρος

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ

Ο Κρόνος συνεχίζει να προχωρά στα άδυτα της σχέσης και να επιδιώκει να ελέγξει, αν υπάρχουν ενέργειες που έρχονται σε αντίθεση με τους ισχύοντες κανόνες, προκειμένου να επιβάλλει μια εξαντλητική ποινή. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου που θα νιώσετε επί το πλείστον μοναξιά και χωρίς συντροφιά είτε γιατί για κάποιο λόγο ο σύντροφος σας δεν μπορεί να είναι στο πλάι σας είτε γιατί συναισθηματικά είναι μακριά σας, ακόμη και αν όλη μέρα είναι δίπλα σας. Η Έκλειψη Ηλίου στις 14 Νοεμβρίου φέρνει γεγονότα που σχετίζονται άμεσα με τη σχέση σας και ως εκ τούτου όλο σας το ενδιαφέρον σας θα εστιαστεί στο ταίρι σας. Αν και σε πολλές περιπτώσεις θα αισθανθείτε ότι σας ρίχνουν αλάτι στις πληγές σας και ότι η υπομονή σας εξαντλείται, εντούτοις θα συνεχίσετε να δίνετε τη μάχη σας. Πολύ πιθανόν κάποια οικονομικά ζητήματα να επαναδιαπραγματευθού

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Astrology.gr