Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 13/5 έως 19/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα αρχίζει αρκετά καλά καθώς η σύνοδος του Ήλιου με το Δία και το τρίγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα ενισχύουν τη διαπραγματευτική σας ικανότητα. Οι όψεις αυτές μπορεί να είναι πολύ υποστηρικτικές για να υπογράψετε διακανονισμούς και να τακτοποιήσετε οικονομικές σας υποθέσεις.

Από το απόγευμα της Τρίτης η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους, ένα περιβάλλον που «βλέπει» αρμονικά το ζώδιό σας. Είναι πιθανό να κάνετε ένα ταξίδι που από καιρό προγραμματίζατε αλλά τελικά δεν

μπορούσατε να πραγματοποιήσετε. Επίσης μπορεί να κλείσετε επιτέλους ένα ραντεβού που μέχρι αυτή τη στιγμή εκκρεμούσατε. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες καθυστερήσεις στα ραντεβού σας, στησίματα ή αναβολές.

Προσέχετε για να έχετε: Η νευρικότητά σας μπορεί να προκαλέσει ψυχοσωματικά γι αυτό να προσέχετε, να κάνετε γυμναστική, να εκτονώνεστε, ιδιαίτερα τα κριάρια που έχετε γεννηθεί το Μάρτη.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα είναι καθοριστικής σημασίας για τα Κριάρια που θέλετε να προωθήσετε θέματα καριέρας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε οι ευνοημένοι του ζωδιακού αυτή την περίοδο, η οποία είναι καλή για να προωθήσετε τις υποθέσεις σας, να κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα, να συνάψετε συνεταιρισμούς. Επίσης, τα άστρα φωτίζουν και τον αισθηματικό σας τομέα, ιδιαίτερα αν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες μιας δέσμευσης και να σοβαρέψουν τα πράγματα.

Η σύνοδος του Ήλιου με το Δία στο ζώδιό σας και του Ερμή με τον Πλούτωνα είναι όψεις που ενισχύουν τις φυσικές αντοχές σας και σας κάνουν πιο διεισδυτικούς και ικανούς να καταλαβαίνετε με ποιους θα πάτε και ποιους θα αφήσετε. Μολονότι η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της, αξίζει να προσπαθήσετε περισσότερο για να αξιοποιήσετε τις όψεις που δέχεται το ζώδιό σας και που προσφέρουν τη δυνατότητα επέκτασης και κλεισίματος συμφωνιών.

Προσέχετε για να έχετε: Η Αφροδίτη που κυβερνά το ζώδιό σας αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στους Διδύμους. Καλό θα ήταν να είστε πιο συμμαζεμένοι στα έξοδά σας ή, τουλάχιστον, μην επιδεικνύεστε ξοδεύοντας ή προσπαθώντας να εξασφαλίσετε περισσότερες ή μάλλον άχρηστες ανέσεις.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα θα ανεβάσει το κασέ σας στην αγορά ευρέσεως ερωτικών παρτενέρ! Βγαίνει στην επιφάνεια ο ακαταμάχητος ερωτισμός σας και συναρπάζει...

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι κινήσεις σας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές αυτή την περίοδο καθώς η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου στο ζώδιό σας, επιδρά και μάλιστα αρκετά επιθετικά για όσους έχετε γεννηθεί στο πρώτο τριήμερο του ζωδίου σας.

Η Αφροδίτη αρχίζει την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιό σας, γεγονός που θα προκαλέσει τεράστια σύγχυση στην ήδη ανάστατη ερωτική σας ζωή. Η διάθεσή σας για περιπέτειες θα ξεπεράσει ακόμη και τα δικά σας υψηλά στάνταρ στον τομέα ερωτικό παιχνίδι ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψουν άτομα με τα οποία είχατε ερωτική σχέση στο

Keywords
Τυχαία Θέματα