Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 29/4 έως 5/5 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη


ΚΡΙΟΣ

Φαίνεται ότι οι πρακτικές σας υποθέσεις, δουλειά και οικονομικά, θα κλέψουν τα μυαλά και το χρόνο σας αυτή την εβδομάδα. Σπεύστε να προγραμματίσετε τα σημαντικά ραντεβού σας, τις συζητήσεις με ανωτέρους ή με αυτούς που θα θέλατε να συνεργαστείτε και οποιαδήποτε σημαντική επαφή σας μέχρι την Πέμπτη. Από την Παρασκευή ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σας, πλησιάζει επικίνδυνα προς την ακριβή αντίθεσή του με τον Κρόνο από το Ζυγό και μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, παγερή ατμόσφαιρα, κακή συνεννόηση.

Με

τον Ήλιο και το Δία στον Ταύρο, αξίζει να κοπιάσετε για να εισπράξετε περισσότερα χρήματα καθώς τώρα υπάρχει περισσότερο φως στον τομέα των οικονομικών σας.

Προσέχετε για να έχετε: Να ξεκουράζεστε όσο μπορείτε και να προσέχετε όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή οδηγείτε. Η όψη 150 μοιρών του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, απελευθερώνει ενέργειες που μπορεί να σας προκαλέσουν νεύρα, ένταση ή και ατυχήματα.

Κρατάμε το καλό: Η Αφροδίτη κινείται στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι και ευνοεί τους έρωτες σε ταξίδι και γενικότερα τα φλερτ και τα παιχνίδια. Απολαύστε την τώρα που η Πρωτομαγιά προσφέρεται για εκδρομές.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή είναι μία αρκετά δημιουργική και καλή περίοδος για εσάς, την οποία ωστόσο πρέπει να αξιοποιήσετε με σύνεση. Αν είστε υπεραισιόδοξοι και αναβάλετε κάθε σας κίνηση για την επόμενη ή νομίζετε ότι θα σας έρθει το μάνα εξ' ουρανού, θα χάσετε μια περίοδο ευκαιριών χωρίς να έχετε κάνει τίποτε σημαντικό. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους, κάντε τα σχέδιά σας και κινηθείτε μεθοδικά, ιδιαίτερα στο χώρο της δουλειάς. Αν αξιοποιήσετε αυτή την περίοδο, ο Κρόνος –αργά ή γρήγορα- θα εδραιώσει τις καταστάσεις που θα έχετε δημιουργήσει.

Προσέχετε για να έχετε: Μην εμπιστεύεστε τον καθένα στη δουλειά γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Επίσης μην αναθέτετε σε άλλους υποθέσεις για τις οποίες φέρετε την ευθύνη καθώς είναι πιθανό να εκτεθείτε.

Κρατάμε το καλό: Η εβδομάδα προσφέρεται για να ρίξετε φως στις ερωτικές σας σχέσεις και να σκεφτείτε αν είναι αυτό που θέλετε, αν είστε καλυμμένοι ή όχι. Επικεντρωθείτε στις ανάγκες σας γιατί έχετε τα άστρα με το μέρος σας. Αν θέλετε να δεσμευτείτε εντελώς, έχει καλώς. Ωστόσο, αν η σχέση που συντηρείτε, σας ταλαιπωρεί, πρέπει να σεβαστείτε και αυτή την ανάγκη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής βρίσκεται στον Κριό, ζώδιο που «βλέπει» από ευνοϊκή γωνία το δικό σας. Αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις, να κάνετε τα σχέδιά σας, να φροντίσετε για την προώθηση των υποθέσεών σας. Ωστόσο, πρέπει να είστε συνετοί και ρεαλιστές γιατί η αντίθεση που θα σχηματίσουν ο Ερμής με τον Κρόνο στο τέλος της εβδομάδας, θα λειτουργήσει υπέρ σας μόνο αν ξέρετε το μέτρο σας.

Τώρα που η Αφροδίτη εξάρει τη γοητεία και τη λάμψη σας καθώς βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι μια καλή στιγμή για να προγραμματίσετε κάποιες επαφές με σκοπό να κλείσετε καινούργιες, πιο προσοδοφόρες συνε

Keywords
Τυχαία Θέματα