Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 4/11 έως 10/11 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από την Τετάρτη ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη και περνάει το μήνυμα να ελαττώσετε ταχύτητα στους ρυθμούς σας, ιδιαίτερα σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, με το εμπόριο, με τις επιμορφωτικές σας δραστηριότητες. Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγετε τα ταξίδια γιατί εγκυμονούν ταλαιπωρίες, ιδιαίτερα τα επαγγελματικά που –επί πλέον- μπορεί και να μην αποδώσουν καρπούς με ανάδρομο Ερμή. Οι πιθανότητες κακής συνεννόησης, αναβολών των ραντεβού

σας και γενικότερα καθυστερήσεων, είναι πολλές γι αυτό πρέπει να είστε πιο συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε.

Προσέχετε για να έχετε: Η περίοδος είναι κατάλληλη για να τελειώσετε αυτά που είχατε αρχίσει και τα είχατε αφήσει μισοτελειωμένα. Προσπαθήστε να κλείσετε τα ανοιχτά κεφάλαια γιατί δεν αποκλείεται να τα βρείτε μπροστά σας και να είναι τα εμπόδια σας για την προώθηση των υποθέσεών σας.

Κρατάμε το καλό: Το τρίγωνο της Αφροδίτης από το Ζυγό με το Δία, προς το τέλος της εβδομάδας, είναι ιδανικό για να εστιαστείτε στην προσωπική σας ζωή, να διασκεδάσετε, να ταράξετε τα λιμνάζοντα ύδατα οι δεσμευμένοι και να φλερτάρετε οι αδέσμευτοι. Αξιοποιείστε το δεόντως...


ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο περιβάλλον που σχετίζεται με τις οικονομικές σας υποθέσεις με τράπεζες, εφορία, ασφαλιστικούς οργανισμούς καθώς επίσης και με κληρονομικά. Καλό θα ήταν να μην υπογράψετε διακανονισμούς αυτή την εβδομάδα. Αντιθέτως, το κλίμα είναι πρόσφορο για να πάρετε χρήματα που σας χρωστούν γι αυτό δεν έχετε να χάσετε τίποτε αν τα διεκδικήσετε με περισσότερη επιμονή.

Προσπαθήστε να μην γίνεστε ακραία υποκειμενικοί στην προσωπική σας ζωή, ιδιαίτερα αν υπάρξουν παρεξηγήσεις ή διαφωνίες. Να θυμάστε ότι αν χαλάσει τώρα η ατμόσφαιρα στη σχέση σας, θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι να ανακτηθούν οι ισορροπίες.

Προσέχετε για να έχετε: Να προσέχετε ποιους εμπιστεύεστε και να μην παρασύρεστε από ενθουσιασμό ή από τους κόλακες γιατί είναι πιθανό να σας εκθέσουν.

Κρατάμε το καλό: Η παρουσία της Αφροδίτης στο Ζυγό και το τρίγωνό της με τον Κρόνο υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη δουλειά. Δεν αποκλείεται να έχετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση, να ανέβει το κασέ σας, να βρείτε μια δουλειά ή να σας δοθεί η ευκαιρία να αξιοποιήσετε επαγγελματικά κάποιο ταλέντο σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στον Τοξότη για να σας κάνει πιο κυκλοθυμικούς απ' ότι συνηθίζετε, να σας μπερδέψει περισσότερο ή να σας μπλέξει περισσότερο. Οι παρεξηγήσεις, η κακή συνεννόηση, τα άκυρα ραντεβού, οι καθυστερήσεις μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες γι αυτό φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν συνεπέστεροι. Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν προτιμότερο να μην ποντάρετε στις συζητήσεις και στις συμφωνίες αυτών των ημερών γιατί δεν αποκλείεται να αναθεωρηθούν.

Η περίοδος προσφέρεται για να

Keywords
Τυχαία Θέματα