Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και πόσο επηρεάζει τα ζώδια

H Νέα Σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο επηρεάζει τα άτομα που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και περισσότερο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Στις 19/7 έχουμε την Νέα Σελήνη στις 26ο και 55' του Καρκίνου. Το πλανητικό αυτό φαινόμενο γίνεται, όταν η Σελήνη με τον Ήλιο βρίσκονται στο ίδιο

ζώδιο. Οι ωθήσεις της Νέας Σελήνης δεν είναι τόσο άμεσα αισθητές όσο στην Πανσέληνο αλλά επειδή η συγκεκριμένη γίνεται σε κάποια ειδική μοίρα των Παρορμητικών Ζωδίων (παρορμητικά είναι τα ζώδια Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) σίγουρα θα ωθήσει τα άτομα να λήξουν κάποιες καταστάσεις και να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο και ανανεωτικό, ακόμα και σε θέματα διατροφής. Κυρίως η Νέα Σελήνη επηρεάζει τα άτομα που έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο και περισσότερο τα ζώδια που προαναφέραμε.

Και κάτι για την ιστορία! Τα παλιά χρόνια στην Αίγυπτο όσοι ήταν γεννημένοι στις 19 Ιουλίου θεωρούνταν ιερά πρόσωπα και οι γονείς αφιέρωναν τα παιδιά στους Ναούς για να γίνουν ιερείς, επειδή εκείνη την ημέρα γινόταν η επιτολή του Σειρίου (με το σημερινό ημερολόγιο). Ο Σείριος ήταν ο Ήλιος που έλαμπε κάθε καλοκαίρι πάνω από την Αίγυπτο. Είναι το ζωοποιό άστρο της Γής. Είναι το άστρο που έχει απόλυτη ευθύνη για την πορεία της ανθρωπότητας. Τα άτομα που είναι περισσότερο ενεργοποιημένα πνευματικά, θα πάρουν καθοδήγηση μέσω συναισθηματικού βιώματος και καλό είναι να ακολουθήσουν την διαίσθησή τους για να αλλάξουν την λάθος κατεύθυνση της ψυχής τους σε σχέση με την προσωπική αλήθεια τους.

ΚΡΙΟΣ

Στο σπίτι σας και στον ερωτικό σας τομέα θα κάνετε μια νέα αρχή, λαμβάνοντας περισσότερο υπόψη σας τις συναισθηματικές ανάγκες αυτών που ζουν μαζί σας ή γύρω σας. Από την άλλη, θα γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα εφ' όλης της ύλης με κεραίες όμως ευαισθητοποιημένες και συναισθηματικά φορτισμένες, ιδιαίτερα από την σχέση σας με έναν Καρκίνο ή Σκορπιό. Θα προχωρήσετε πιο εύκολα μπροστά γιατί δεν θα έχετε εσείς προσωπικά καθόλου ελλείψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια εσωτερική καθοδήγηση θα πυροδοτήσει το ένστικτό σας για κινήσεις πολύ θετικές που θα σας φέρουν αποτελέσματα, κυρίως σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας με συγγενικά πρόσωπα, οικογένειας και μια πολυπόθητης υπογραφής για ένα ακίνητο. Μην αφήνετε τον εαυτό σας ανενημέρωτο και ανεκπαίδευτο από τις τάσεις της εποχής γιατί μπορεί να μείνετε εκτός παιχνιδιού, επειδή θα έχετε κολλήσει σε πληροφόρηση που δεν είναι τρέχουσα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα, τα οικονομικά θα είναι το πρώτο σας μέλημα και κυρίως όσοι έχετε να κάνετε με ένα περιουσιακό στοιχείο που εδώ και καιρό σας έχει απασχολήσει. Τώρα θα δοθεί μια ξαφνική ώθηση και όλο το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Μην αφήνεται φθαρμένες καταστάσεις να σας επηρεάζουν. Βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και μην παρασύρεστε από τρίτους και κυρίως για το ερωτικό θέμα που σας απασχολεί με τον Ζυγό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σας και επηρεάζει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Είναι μια ωραία

Keywords
Τυχαία Θέματα