Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 13/11

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει στο προσκήνιο οικονομικές απαιτήσεις και συναισθηματικές διεκδικήσεις. Έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε έντονες και ερωτικές στιγμές που θα σας ικανοποιήσουν ψυχή τε και σώματι αλλά και να προστατέψετε τα προσωπικά σας δεδομένα και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν την ερωτική και την οικονομική ζωή. Όσο για την επιρροή του τετραγώνου Ερμή – Ποσειδώνα έχετε υπόψη σας ότι δεν είναι καιρός

για να υπογράψετε, να πιστέψετε υποσχέσεις, να κάνετε μεταβιβάσεις και να στείλετε μηνύματα. Από την άλλη, αυτή η όψη μπορεί -υπό προϋποθέσεις- να είναι ευεργετική για όσους ασχολούνται με την τέχνη, τη γραφιστική, τη συγγραφή, τη στιχουργική, το χορό ή ο λόγος τους εμπνέει τους άλλους. Το μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι: «αυτός που δεν ξέρει τίποτα είναι πιο κοντά στην αλήθεια από αυτόν που το μυαλό του είναι γεμάτο παραπλανητικά ψέματα και λάθη».



ΚΡΙΟΣ

«Ζηλεύω»

Αφήνοντας το γκρίζο παρελθόν και βλέποντας το όμορφο μέλλον στη σχέση σας υπάρχει βελτίωση και στιγμές που νιώθετε πραγματική ευτυχία. Σήμερα, ωστόσο, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή ζήλιες που εν τέλει μπορούν να βγουν και σε καλό, καθώς θα ανέβουν οι ερωτικοί παλμοί . Αποφύγετε να επενδύσετε σε υποσχέσεις και συγχρόνως να πιστέψετε λόγια για μεσολαβήσεις ή ταξίδια. Οι γεννημένοι του 1990 μπορεί να μπείτε σε μια σχέση που εκ των προτέρων ξέρετε ότι θα έρθει η στιγμή που θα χαθεί.


ΤΑΥΡΟΣ

«Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα»

Οι σχέσεις σας με τους άλλους σήμερα ίσως διαταραχθούν ή σε κάποια σημεία δυσκολευτούν εξαιτίας έλλειψης των απαραίτητων οικονομικών πόρων για να ολοκληρωθεί μια υπόθεση. Παράλληλα, δεν θα πρέπει να υπολογίζετε σε χρήματα που περιμένετε για να ταχτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις γιατί ίσως καθυστερήσουν. Επιπλέον, θα έχετε την τάση να ξεδιαλύνετε κάποιες μυστήριες υποθέσεις όμως καραδοκεί το λάθος. Οι γεννημένοι του 1989 θα επωμιστείτε τις ευθύνες του συντρόφου σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ

«Το να είστε σίγουροι είναι το αντίθετο να είστε ανοιχτοί»

Στο χώρο της εργασίας ίσως αισθανθείτε ότι δεν αξίζετε τη στάση που κάποιοι σας δείχνουν και δεν θα αργήσετε να βάλετε μια τελεία. Επιπλέον, ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις για υποθέσεις που χρειάζεται να ολοκληρωθούν τάχιστα ενώ σήμερα καλό είναι να κρατάτε μικρό καλάθι όσον αφορά τις εκτιμήσεις σας για πελάτες, συνεργάτες ή άτομα που είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο. Οι γεννημένοι του 1984 πιθανόν να κάνετε κάποια σχέση που εν συνεχεία θα αποδειχθεί ότι ήταν από καπνό.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Ποιά φωνή να ακούσω;»

Μόνο η καρδιά μετρά αληθινά και αν την αγνοήσετε, θα αποκοπείτε από ανθρώπους που αγαπάτε για πολύ περισσότερο καιρό από όσο πιθανόν φαντάζεστε. Συγχρόνως, ζητήματα που σχετίζονται με τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση ίσως σας μπερδέψουν σήμερα και δεν ξέρετε τι ακριβώς να επιλέξετε. Από την άλλη, το επείγον μιας κατάστασης ίσως σας παρακινήσει να πάρετε μια από

Keywords
Τυχαία Θέματα