Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 3/9

από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Σήμερα, δείχνετε διατεθειμένοι να πάρετε ρίσκα, ακολουθώντας το ρητό «η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς». Το εξάγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα κάνει την ερωτική σπίθα φωτιά ενώ κάποιες εργασίες μπορούν να αποδώσουν, αν κρατήσετε γερά στις δυσκολίες και τα εμπόδια. Από την άλλη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο πέρα από μια οικονομική δυσπραγία δηλώνει και μια αδυναμία να πιάσετε τους αισθηματικούς σας στόχους. Πίκρες μεν αλλά και «ουδέν κακόν αμιγές καλού»!

ΚΡΙΟΣ

«Στο απυρόβλητο»

Με πολεμική διάθεση ξεκινάτε σήμερα, καθώς δεν σηκώνετε μύγα στο σπίθα σας. Κάποια προβλήματα απαιτούν να δείξετε πυγμή και να μην κάνετε υποχωρήσεις κι εκπτώσεις ενώ ίσως οι σχέσεις με άτομα με τα οποία υπάρχει ανταγωνισμός σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Συγχρόνως, αν και κάποιες επιλογές αποδείχθηκαν κακές, εσείς δε θα τις εγκαταλείψετε. Οι γεννημένοι του 1989 θα αρνηθείτε ότι φταίτε σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σε κατάσταση αναμονής»

Σήμερα, ίσως δε θέλετε να ανοίξετε το παράθυρο σας ούτε στο λίγο ούτε στο πολύ. Προτιμάτε να αφήσετε να περάσουν κάποιες καταστάσεις και μετά να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο ίσως σήμερα δεν βοηθήσει να βρεθείτε στην ίδια συχνότητα με πρόσωπα που συνήθως τα πάτε καλά. Από την άλλη, πιθανόν να αντιγράψετε κάτι που καταδικάζετε. Οι γεννημένοι του 1971, αποφύγετε τα αυθαίρετα συμπεράσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κάντε αυτό που λέει η καρδιά σας»

Πολύ πιθανόν το νέο ξεκίνημα ενός φίλου να μην το βρίσκεστε σωστό και να βρεθείτε σε δίλημμα, αν πρέπει να είστε ειλικρινείς ή να μην πείτε τίποτα. Συγχρόνως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση όσον αφορά αισθηματικά ζητήματα ενώ και οικονομικά ενδέχεται να ζοριστείτε. Η παρουσία του Άρη στον 6ο σας ωθεί να επιδιώξετε πιο τακτική άσκηση. Οι γεννημένοι του 1982 θα αρνηθείτε μια πρόταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έντονες συζητήσεις»

Αν σήμερα σκέφτεστε να κάνετε μια παρακινδυνευμένη κίνηση όσον αφορά στα επαγγελματικά σας, ίσως είναι καλύτερα να το ξανασκεφτείτε. Ακολουθήστε καλύτερα κάποια συνταγή, προσθέτοντάς της νέα στοιχεία. Επαφές με άτομα που εργάζονται για το κράτος ίσως σας οδηγήσουν σε κάποια φιλονικία. Κάποιοι θα σας ζητήσουν ένα αντάλλαγμα. Οι γεννημένοι του 1984 θα επανορθώσετε για ένα σφάλμα.

ΛΕΩΝ

«Όλα να τα περιμένετε»

Σήμερα, ίσως η αρχή και το τέρμα βρίσκονται στο ίδιο σημείο και ως εκ τούτου όλα στρέφονται γύρω από τα θέλω σας. Αν υπολογίζετε στη βοήθεια κάποιας γυναίκας για ένα επαγγελματικό θέμα, ίσως διαπιστώσετε ότι σας αποφεύγει ή ότι είναι κάπως απόμακρη. Ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι θα τα κυνηγήσετε όσο χρειαστεί. Οι γεννημένοι του 1979 ίσως «υπνωτιστείτε» από μια δελεαστική πρόταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Ανάγκη για κάτι καινούργιο»

Οικονομικές διαπραγματεύσεις απαιτούν από εσάς να είστε ευθείς και ειλικρινείς και να μη διστάσετε να ζητήσετε αυτό που θέλετε. Το

Keywords
Τυχαία Θέματα