Καλοκαιρινοί έρωτες – Σκορπιός

Στο δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» εμείς απαντάμε «έρωτας»!


Τι κι αν τελειώνουν τα ευρώ; Έχουμε ακόμη σε αφθονία, τον ήλιο, την θάλασσα αλλά και το θερμό ταπεραμέντο της φυλής. Και το καλοκαιράκι, αν τα βρούμε σκούρα μπορούμε πάντα να αράξουμε στις παραλίες «με σλήπινγκ μπαγκ και με καρπούζι» -όπως λέει το γνωστό άσμα- και τα καρδιοχτύπια να συνοδεύουν τις αστροφώτιστες νύχτες μας.

Τι επιφυλάσσουν όμως τα άστρα για τους Σκορπιούς τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες;



Κι αν είσαι

θάλασσα

Εγώ σ' αγκάλιασα

Κι αν είσαι άνεμος

Εγώ σε κράτησα

Κι άμα το αύριο

Είναι στο χέρι μου

Θα' σαι για πάντοτε

Το καλοκαίρι μου..

Ένα όμορφο και άκρως ερωτικό καλοκαίρι ξανοίγετε μπροστά σας με τον έρωτα να πυροδοτεί εκρηκτικά συναισθήματα και να εκτοξεύει ερωτικά βεγγαλικά στο γαλάζιο ουρανό της αισθηματικής σας ζωής. Με τον Δία και τον Ποσειδώνα με το μέρος σας στο καλοκαιρινό ταξίδι του έρωτα, αν δεν παρασυρθείτε από λάγνες επιθυμίες, θα μπορέσετε να μετουσιώσετε το όνειρο του έρωτα σε πραγματικότητα.

Με την πολυαστρία στους Διδύμους στον οίκο της λίμπιντο και της σεξουαλικής επιθυμίας, ο έρωτας τρελαίνει την πυξίδα σας ενώ πληθωρικά συναισθήματα κάνουν την καρδιά σας να χτυπά πιο έντονα και τα γόνατα σας να τρέμουν ελαφρώς, όταν βρίσκετε μπροστά στον ερωτικό σας πόθο. Πιο συγκεκριμένα, με το Δία από τις 11 Ιουνίου στο 8ο ηλιακό οίκο οι ερωτικές επιλογές πληθαίνουν, η σεξουαλική ηδονή πολλαπλασιάζετε ενώ πολλοί από εσάς πέρα από πολυθόρυβοι και περιζήτητοι θα είστε και πολυθεσίτες στου έρωτα τα πάθη.

Με τη Νέα Σελήνη στις 19 Ιουνίου είναι πολύ πιθανόν ένα πρόσωπο με καλή αίσθηση του χιούμορ και ανεβασμένο IQ να σας ξυπνήσει το πάθος για το μυστήριο και να θελήσετε να περιπλανηθείτε σε ερωτικές στιγμές υπό το φως του ρομαντικού φεγγαριού. Τον ίδιο μήνα, το τετράγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας παρασύρει σε υπερβολές, ατασθαλίες ή απερίσκεπτες κινήσεις για χάρη της ερωτικής απόλαυσης που μπορεί στη συνέχεια να έρθουν σε αντιπαράθεση με τα πιστεύω και τα πραγματικά θέλω σας.

Παράλληλα, με την Αφροδίτη ανάδρομη μέχρι της 27 Ιουνίου το παρελθόν με το παρόν θα κάνουν παζάρια για μια θέση στην καρδιά σας, καθώς παλαιές ιστορίες θα αναμετρηθούν με νέα φλερτ και καινούργιες γνωριμίες. Πολύ πιθανόν σε κάποια περίπτωση αρχικά να αντισταθείτε για τους τύπους ή για τα μάτια του κόσμου και στη συνέχεια να ανοίξετε με οδοστρωτήρα τους δρόμους της επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα