Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Το who is who της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ποια είναι η Ελληνοπολωνή σύζυγος του νέου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Με τη Σελήνη από χθες το βράδυ στον Υδροχόο, το ζώδιο που αγαπά τις ανατροπές, κυρίαρχη είναι έκπληξη για την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις προεδρικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Η Σελήνη όμως στον Υδροχόο αγαπά και τις αποκαλύψεις και έτσι είπαμε δούμε ποια είναι η Ελληνοπολωνή σύζυγος του νέου πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γεννήθηκε στην Αθήνα

το 1967 και έχει καταγωγή από την Αίγυπτο και τη Βαρσοβία ενώ η γιαγιά της, Μαίρη Άνταμς, προέρχεται από Άγγλους προγόνους της Σμύρνης.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωρίστηκαν στο Χάρβαρντ πριν από 20 περίπου χρόνια και παντρεύτηκαν 1997 στην Αγία Ειρήνη, στην Πλάκα ενώ η κόρη τους Σοφία γεννήθηκε λίγους μήνες μετά. Αργότερα απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, τον 17χρονο σήμερα Κωνσταντίνο και τη 12χρονη Δάφνη.

Η σχέση τους άργησε να γίνει αποδεκτή από την οικογένεια Μητσοτάκη και οι συγκρούσεις ήταν έντονες ενώ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι θεωρείται ο υποκινητής του πολιτικού αναστήματος που έχει ορθώσει ο Κυριάκος κόντρα στις πολιτικές διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στην οικογένεια Μητσοτάκη. Γυναίκα καριέρας και δυναμική έχει δηλώσει για τον εαυτό της: «Εγώ ήμουν και είμαι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος και οικονομικά και ως προσωπικότητα» και έχει επιβιώσει σε ανταγωνιστικά επιχειρηματικά και τραπεζικά περιβάλλοντα.

Εργάστηκε για 12 χρόνια ως στέλεχος της Deutsche Bank ενώ σήμερα είναι συνιδρύτρια της ελληνικής εταιρείας Zeus + Dione.
Όπως και ο πατέρας της, ο οποίος μάλιστα, για πολλά χρόνια είχε δική του γκαλερί, την Grabowski Gallery στην Αγγλία, είναι συλλέκτρια έργων τέχνης, αγαπά τη μουσική (όπερα), της αρέσουν οι Πιλάτες ενώ μιλά: Γαλλικά, Αγγλικά, Ελληνικά και Τουρκικά.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου στήριξε έμπρακτα τον αγαπημένο της Κυριάκο Μητσοτάκη, με σημαντικό εργαλείο το twitter και ο νέος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δήλωσε: «Το μεγαλύτερο ευχαριστώ πηγαίνει στην οικογένεια μου... Στην Μαρέβα, στην Σοφία, στον Κωνσταντίνο και στην Δάφνη. Χωρίς την αγάπη τους και τη στήριξη τους δεν θα βρισκόμουν σήμερα εδώ»
Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι για 5 ολόκληρα χρόνια έμεινε χωριστά όμως επανασυνδέθηκε, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δηλώνει σε συνέντευξη για το πώς έσωσε το γάμο του: «Η πολιτική είναι σημαντική αλλά πάνω απ' όλα είναι τα παιδιά και η γυναίκα μου».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα