Ο Δίας στους Διδύμους και πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Ο Δίας μπήκε στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/6 στις 20:22 ώρα Ελλάδας και θα παραμείνει μέχρι τις 25/6/2013

Η είσοδος του Δία στους Διδύμους θα φέρει νέα αλλαγή στο ουράνιο σκηνικό το οποίο θα σηματοδοτήσει την αρχή της επέκτασης πάνω σε θέματα επικοινωνίας, διπλωματίας, θα υπάρξει ευστροφία και μια πολυμέρεια όχι όμως γνώσης. Οι άνθρωποι θα καταλάβουν πολλές πλευρές μιας κατάστασης αλλά αυτό δεν σημαίνει

ότι θα βοηθήσει στο να κρίνουν σωστά γιατί ο Δίας στους Διδύμους δίνει μεν μια καθημερινή λογική αλλά δεν δίνει ηθικά κριτήρια και βάθος γνώσης, καθώς επίσης δεν προσφέρει άποψη αλλά άνεση στον λόγο.

Φυσικά όλες αυτές οι ιδιότητες είναι πολύ χρήσιμες για την δημοσιογραφία, την διαφήμιση και τα τουριστικά επαγγέλματα. Ο κίνδυνος υπάρχει από την επιρροή ατόμων που είναι χωρίς ηθικές αξίες στην ζωή και μπορεί να χαλάσουν ακόμα και το υπόβαθρο της ελληνικής κοινωνίας. Για αυτό είναι σκόπιμο να προφυλαγόμαστε από την εύκολη λύση, την επιφανειακή γνώση, την ασυνέπεια και έλλειψη στόχου γιατί είναι οι επικίνδυνες παγίδες για τους ανθρώπους, λόγω το ότι ο Δίας στους Διδύμους δεν είναι σε καλή θέση (εξορία).

Για αυτό λοιπόν με την προσοχή σας στα καλά και με το φιλότιμο ανεβασμένο θα κινητοποιήσετε την ανθρωπιά και την καλοσύνη θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα κακώς κείμενα της επιπολαιότητας και της ρηχότητας.



ΚΡΙΟΣ

Οικονομικό άνοιγμα και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας αναγκάσουν να γίνεται πιο ευέλικτοι και περισσότερο επικοινωνιακοί. Αυξάνοντας το ατομικό σας δυναμικό θα νοιώσετε σίγουρα ποιο δυνατοί. Μπορεί να ξεκινήσετε μαθήματα σε ομάδες και η αυτοπεποίθησή σας θα συνοδευτεί από νέες επαφές και σχέσεις. Μια νέα γνωριμία (για τους ελεύθερους και μόνους) θα σας βγάλει από την πλήξη και την μονοτονία. Η αλλαγή ενός αμαξιού θα γίνει με εύκολο τρόπο. Θα πάρετε και μια βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίγεστε και παρόλο που θα περάσετε μια γενναία δόση καχυποψίας και κλεισίματος, έχετε διάθεση να ανοιχτείτε και να συγχωρήσετε ακόμα και κάποιους που θα σας ζορίσουν και θα σας βάλουν σε περιορισμό. Η καλή πληροφόρηση και η διάθεση για να μεταβάλλετε τα κακώς κείμενα στην ζωή σας θα είναι ο φωτεινός σας φάρος για όλη την χρονιά. Ένας Τοξότης θα σας βοηθήσει και θα σας κάνει να νοιώσετε περισσότερο δυνατοί με τον εαυτόν σας. Κάποιες οικονομικές ευκαιρίες θα επεκταθούν, κυρίως από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα είστε οι περισσότερο ευνοημένοι αυτή την χρονιά αλλά χρειάζεται υπερβολική προσοχή και διάθεση για να κρατήσετε τις ηθικές σας βάσεις γερές και σταθερές, κυρίως όταν σχετίζεστε με άτομα τα οποία συνεργάζονται μαζί σας. Θα κάνετε μεγάλη επέκταση και η αισιοδοξία σας θα είναι μεγάλη. Αν θέλετε από καιρό να εκδώσετε ένα βιβλίο ή να κάνετε γνωστή την δουλειά σας και τα γραπτά σας τώρα σίγουρα θα πάρετε την ώθηση να το κοινοποιήσετε προς τους έξω. Γνώση, ταξίδια, επαφές και επικοινωνία. Προσέξτε

Keywords
Τυχαία Θέματα