Ο Ερμής στον Καρκίνο και πως θα επηρεάσει το κάθε Ζώδιο

Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Καρκίνο από 7/6 μέχρι και 25/6/2012

Ο Ερμής όπως είχαμε γράψει στα μαθήματα Αστρολογίας (αν θέλετε μπορείτε να ανατρέξετε στα προηγούμενα κείμενα: "Ο Ερμής Μέρος Α΄", "Ο Ερμής Μέρος Β΄") είναι ο πλανήτης που εκπροσωπεί την ικανότητα του ανθρώπου να επικοινωνεί με το περιβάλλον του. Επίσης κατά κάποιο τρόπο εκπροσωπεί το πως διαχειρίζεται ακόμα και τα οικονομικά του, αλλά και όλες τις υποθέσεις που χρειάζονται διαμεσολάβηση, επικοινωνία και ευστροφία.

ΚΡΙΟΣ

Είναι

μια εποχή που πρέπει να αλλάξετε γενικά τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί σίγουρα δεν θέλετε να πληγώσετε κανέναν αλλά ούτε και να πληγωθείτε. Τα άτομα της οικογένειάς σας χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα και θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτά. Μια καινούργια γνώση θα σας ανανεώσει και θα σας βάλει σε ψάξιμο και δημιουργία. Τα θέματα της μαγειρικής, της φωτογραφίας και ίσως και επικοινωνίας με συγγενείς από το εξωτερικό θα σας κινήσουν το ενδιαφέρον. Ένα ταξίδι θα σας ανανεώσει. Οι φοβίες που μπορεί να σας βγουν στην επιφάνεια από ένα οικονομικό θέμα χρειάζεται να τις αντιμετωπίσετε με δύναμη. Με έναν Αιγόκερω θα έρθετε πιο κοντά αλλά χρειάζεται να έχετε υπομονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανανεώνεστε σε κάποιο βαθμό γιατί ο τρόπος που θα επικοινωνήσετε με τους γύρω σας πηγαίνει στον ψυχισμό σας. Όλα τα οικογενειακά σας θέματα θα κυλήσουν πολύ καλά και ίσως αυτό ενός ακινήτου να μπει σε πολύ καλό δρόμο. Τα οικονομικά σας σίγουρα θα σας απασχολήσουν και θα έχετε ένα καλό αποτέλεσμα από ένα ρίσκο που θα πάρετε σε συνεργασία σας με έναν Παρθένο. Η δημιουργία οικογένειας σίγουρα θα σας απασχολήσει και μερικοί μπορεί να βρίσκεστε σε αυτόν τον δρόμο. Ένα Λιοντάρι μπορεί να είναι δίπλα σας αλλά έχετε κόντρες για θέματα υπεροχής και τώρα χρειάζεται με υπομονή και αγάπη να του εξηγήσετε κάποια πράγματα τα οποία σας κουράζουν και σας πηγαίνουν πίσω. Η σχέση με έναν Σκορπιό θα καλυτερεύσει υπερβολικά, αφού θα εκφράζεστε στο ίδιο μήκος κύματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι, τρυφεροί και εσωστρεφείς. Το νερό δεν είναι ό, τι καλύτερο για την φύση σας αλλά τουλάχιστον σας δίνει εμπνεύσεις και γενικά μια άλλη όψη των πραγμάτων, που ίσως μερικές φορές να την έχετε ανάγκη γιατί δείχνετε πολύ απόμακροι και φευγάτοι για τις ανάγκες των άλλων ατόμων γύρω σας. Κυρίως, όταν οι άλλοι αντιμετωπίζουν συναισθηματικά και πρακτικά θέματα, τα οποία εσείς προσπαθείτε μεν να τους βοηθήσετε αλλά η καρδιά σας φαίνεται να απέχει. Τώρα σας δίνεται αυτή η δυνατότητα να γεφυρώσετε κάποιες διαφορές και να έρθετε ποιο κοντά κυρίως με Αιγόκερω και Σκορπιό. Θα νοιώσετε όμως ότι πρέπει να προφυλαχτείτε σε οικονομικό επίπεδο και ίσως αρχίσετε τις τσιγκουνιές και τις υπερβολές σε αυτό το θέμα. Πάντως, ο λόγος σας και τα κείμενά σας -και αυτό ισχύει για όσους ασχολούνται και με το γράψιμο- θα διαφοροποιηθεί για λίγο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σας θα σας δώσει ικανότητα μεγαλ

Keywords
Αναζητήσεις
o ermis ston karkino
Τυχαία Θέματα