Πανσέληνος Οκτωβρίου στον Ταύρο – Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει θετικά Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, Ιχθύες και Καρκίνους προξενεί ανησυχία σε Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς


Η Πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται στις 29/10 στις 9.50 το βράδυ, στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού και συγκεκριμένα στις 6 μοίρες του Ταύρου.

Η αρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα είναι το ενθαρρυντικό

γεγονός σε αυτήν την Πανσέληνο, που πραγματοποιείται στον 12ο ( παρασκηνιακό) οίκο της χώρας μας και έχει χρηματοοικονομική κατεύθυνση.


Σε προσωπικό επίπεδο οι εντάσεις ανισχυροποιούνται κάτω από τη συναισθηματική δύναμη και τις μικρές καθημερινές απολαύσεις.

Η παρουσία του Δία στις 15 μοίρες των Διδύμων σε αντίθεση με τον Άρη της Πανσελήνου αλλά και της Ελλάδας, προμηνύει υπερβολικές και βιαστικές αντιδράσεις, που σκοπό έχουν να κατοχυρώσουν ένα ήδη προκαθορισμένο μέλλον.

Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει θετικά Ταύρους, Αιγόκερους, Παρθένους, Ιχθύες και Καρκίνους προξενεί ανησυχία σε Υδροχόους, Λέοντες και Σκορπιούς, ενώ δίνει ευκαιρίες ανασύνταξης δυνάμεων σε Ζυγούς, Κριούς, Δίδυμους και Τοξότες.

Ας δούμε πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο ξεχωριστά.


*Υπενθύμιση: Η ισχύς μιας Πανσελήνου είναι 2 μέρες και πριν και μετά την κορύφωσή της.


ΚΡΙΟΣ

Επενδύστε οικονομικά και συναισθηματικά χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, σε αυτή την Πανσέληνο που σας προτρέπει να ξανοιχτείτε, προκειμένου να αισθανθείτε καλά, άσχετα με το αποτέλεσμα. Μην κρατάτε μέσα σας καταπιεσμένα αισθήματα και επιθυμίες. Εκφραστείτε, μιλήστε ανοιχτά και αν έχετε τη δυνατότητα, προχωρήστε σε μια αγορά που σας δελεάζει καιρό τώρα. Οι υλικές και συναισθηματικές απολαύσεις δίνουν τροφή στην ευδιαθεσία σας.


ΤΑΥΡΟΣ

Ήρθε και πάλι η στιγμή να σας δοθεί η ευκαιρία για αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, στις σχέσεις και τη στάση ζωής σας. Η σφοδρότητα των συναισθημάτων σας σάς κάνει να ενδίδετε σε πειρασμούς. Αλλάξτε την εξωτερική σας εμφάνιση, ανανεώστε την γκαρνταρόμπα και το στυλ σας, αφεθείτε σε γαστρονομικές απολαύσεις, φτιάξτε ευφάνταστες συνταγές, διακοσμήστε το χώρο σας και μοιραστείτε τις στιγμές σας με εκείνους που επιθυμείτε και σας επιθυμούν.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Παρόλο που αυτή η Πανσέληνος σας ωθεί σε... μνημόσυνα κάποιων καταστάσεων που κλαίτε τον τελευταίο καιρό, η εσωστρέφεια δεν ταιριάζει στην πολυμήχανη φύση σας. Απομονωθείτε για να επεξεργαστείτε τα δρώμενα, συσκεφτείτε με τους εαυτούς σας και πάρτε το χρόνο σας, προκειμένου να λυτρωθείτε από έγνοιες και απώλειες. Η συναισθηματική φόρτιση δημιουργεί νοσταλγία, μπορείτε όμως από το παρασκήνιο του μυαλού σας, να αναδείξετε τους νέους πρωταγωνιστές της ζωής σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εκμεταλλευτείτε αυτή την Πανσέληνο για να δηλώσετε την παρουσία σας στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Συναντήστε φίλους, γνωστούς, ανταλλάξτε ιδέες και απόψεις, εκμυστηρευτείτε τα σχέδιά σας και προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να τα προωθήσετε. Νέες γνωριμίες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες, ενώ η συμμετοχή σας σε ομάδες, συλλόγους και σε όλα τ

Keywords
Αναζητήσεις
panselinos oktovriou
Τυχαία Θέματα