Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι' αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Από 16 έως 22 Ιουνίου

Εβδομάδα δύο ταχυτήτων είναι η επόμενη, με την Νέα Σελήνη της Τρίτης να διαχωρίζει ξεκάθαρα το πριν και το μετά.

Γόνιμη, αναπτυξιακή και γενναιόδωρη, η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη είναι ένας πολύ καλός οιωνός για τα όσα θα ακολουθήσουν στον κύκλο της (μέχρι τις 18 Ιουλίου), τόσο σε προσωπικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Μέχρι όμως να βάλει μπρος τις μηχανές της, θα πρέπει να... υποστούμε τις δύσκολες όσο και θολές καταστάσεις που θα ενσκήψουν το Σ/Κ, με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να «κάνουν παιχνίδι» πάνω στον καμβά των εκλείψεων.

Την Κυριακή των εκλογών η Σελήνη θα περάσει από την μοίρα της Ηλιακής έκλειψης της 21ης Μαΐου, ενεργοποιώντας και απελευθερώνοντας την ενέργεια της. Και δεν φτάνει που η έκλειψη έχει από μόνη της δραστικά Ποσειδώνια στοιχεία (τα Φώτα σε τετράγωνα με τον Ποσειδώνα και ο Ωροσκόπος της στους ...Ιχθύες), την ίδια ημέρα έχουμε και ένα «κρυφό» τετράγωνο του αστρικού Ήλιου με τον Ποσειδώνα!

Άνετα λοιπόν οι επόμενες τρεις ημέρες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «ημέρες της απάτης αλλά και του ονείρου».

Μένοντας σε πρακτικό επίπεδο -εκεί δηλαδή όπου ο πλανήτης της φαντασίας δημιουργεί πλήθος αντικατοπτρισμών- είναι αναγκαίο να επισημάνουμε την ακυρωτική διάστασή του σε σχέση με προγραμματισμένες δραστηριότητες αλλά και τον απατηλό του χαρακτήρα του.

Η γενική οδηγία είναι να μην πιστεύετε φήμες και εκ του πονηρού «διαβεβαιώσεις», ενώ παράλληλα φυλάξτε τα νώτα σας και αποφύγετε κάθε είδους οικονομική δραστηριότητα.

Main stream: Ονειροπόληση, φαντασία, έμπνευση. Καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες, Φιλανθρωπία. Εναλλακτικές θεραπείες. Επαφή με τη θάλασσα και τη φύση γενικότερα. Χαλάρωση, ρομαντισμός.

SOS: Απάτη, αυταπάτη. Κλοπή, δολιότητα. Αφηρημάδα, λάθη, αβλεψίες. Ακύρωση ή αναβολή δραστηριοτήτων. Δηλητηρίαση, τοξική μόλυνση. Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ή «ουσιών».

Keywords
Τυχαία Θέματα