Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο αυτό το τριήμερο;

Πώς θα χτυπήσει η τύχη την πόρτα σας;

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που θα σας κάνει να προσελκύσετε την τύχη σας με έναν γρήγορο και ιδιαίτερο τρόπο θα γίνει με την μείωση του εγώ και την αύξηση της αληθινή σας αξίας. Εμπιστευτείτε την κρίση σας και το ένστικτό σας. Ένα νομικό θέμα θα λήξει αισίως και το εξωτερικό, σαν προοπτική, φλερτάρει επικίνδυνα μαζί σας. Αποφασίστε να το στήσετε αυτό που θέλετε πρώτα σαν όραμα μέσα στο μυαλό σας και μετά το σύμπαν, με την κατάλληλη υποστήριξη από την πλευρά σας, θα σας επιβεβαιώσει ότι είστε στον σωστό δρόμο.

ΤΑΥΡΟΣ

Νοιώθετε

ένα μεγάλο άνοιγμα προς όλους και όλα. Εμπιστεύεστε ακόμα και άτομα που παλιά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνετε. Αυτό να ξέρετε ότι δεν σημαίνει ότι έχει αλλοιωθεί η κρίση σας αλλά ότι εσείς έχετε μια προστασία γύρω σας η οποία μαζί με την αισιοδοξία μπορεί μεν να σας οδηγήσει σε βήματα ίσως υπερβολικά για τον χαρακτήρα σας αλλά αναγκαία για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Το θέμα ενός παιδιού μπορεί να σας κάνει αισιόδοξους και να σας δημιουργήσει την επιθυμία να ανοιχτείτε και σε νέες εμπειρίες

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την απομόνωση και την πίστη ότι υπάρχει ο από μηχανής Θεός θα γίνει το θαύμα που περιμένετε από στιγμή σε στιγμή. Υπάρχει άνωθεν προστασία αυτή την περίοδο στη ζωή σας κι αυτό σας βοηθάει να συντηρείτε την κατά καιρούς κερματισμένη αισιοδοξία σας. Μπορεί ξαφνικά ένα μήνυμα ή μια πληροφορία από ένα πρόσωπο που εσείς μπορεί ακόμα και να μην γνωρίζετε να σας δώσει μια λύση στο πάζλ σας και εσείς να βγείτε μονομιάς από το αδιέξοδο. Οπότε να είστε ανοικτοί στα μηνύματα και θα εισπράξετε πολλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι σας αλλά και ο τρόπος που έχετε κατευθύνει τον εαυτόν σας απέναντι στην κοινωνία και στις ομάδες θα είναι η μεγάλη σας δύναμη. Μην διστάσετε να ζητήσετε γιατί θα σας δοθεί από πάνω αυτόματα. Έχετε ένα χάρισμα αυτή την περίοδο και πρέπει πρώτα να το αντιληφθείτε και μετά να το χρησιμοποιήσετε για δικό σας όφελος. Το χάρισμα αυτό είναι με την δική σας σίγουρα συνειδητή συμμετοχή ότι μπορείτε και λαμβάνετε αγάπη και υποστήριξη από φίλους σας και αυτό μπορεί να σας ανοίξει τα φτερά. Καλό είναι να μην το θεωρήσετε σαν κάτι δεδομένο γιατί για τίποτε και για κανέναν δεν ισχύει.

ΛΕΩΝ

Στα πλαίσια μια μεγάλης υπερβολής ή υπέρ ανοίγματος, παίρνετε και εσείς την τύχη σας. Με πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα, με βοήθεια από συγγενείς αλλά ακόμα μπορεί και να εισπράξετε και μεγάλα λόγια τα οποία θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να είναι φούμαρα. Όντως, μερικοί, λόγω της υπερβολικής ενέργειας που εκπέμπετε μπορεί να σας «φουσκώσουν» με πολλά. Η τύχη σας είναι σε εκείνο το σημείο που ο άλλος πιστεύει περισσότερο από άλλες φορές σε εσάς και το θετικό είναι ότι μπορείτε εσείς να το πάρετε και να επενδύσετε οι ίδιοι στον εαυτόν σας, βασιζόμενοι στις ιδιαίτερες δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα θέλετε όλα τέλεια και δομημ

Keywords
Τυχαία Θέματα