Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 10/10

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε καλή φάση για αυτό θα έχετε μια επιτυχία, κυρίως σε ερωτικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο. Όσο είστε στα κέφια σας, τόσο τα πράγματα θα σας πηγαίνουν καλά. Για αυτό ενισχύστε το εσωτερικό σας και μην αφήνετε κανέναν να σας επηρεάζει ό, τι και να γίνει από έξω. Έχετε δύναμη και το

ξέρετε πολύ καλά. Ζυγίστε καλά τις κινήσεις σας και πέστε με τα μούτρα στην δράση γιατί τώρα θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε στην μέση ενός διλλήματος και χρειάζεται να ξεκαθαρίσετε απόλυτα μέσα σας τι είναι αναγκαίο για σας. Καλό είναι να μην σας πιάνουν τα εγωιστικά σας γιατί θα βρεθείτε να αγωνίζεστε για λάθος πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει ένα άτομο το οποίο θα ενδιαφέρεται υπερβολικά για σας και θα χρειαστεί να πιστέψετε στον εαυτό σας. Οι συνθήκες μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να μπουν σε μεγαλύτερη πίεση και πρέπει να είστε αυστηρά οργανωμένοι για να προλάβετε τον χρόνο που τρέχει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επικοινωνείτε με φίλους σας και γενικά με πρόσωπα που εκτιμάτε και αγαπάτε. Η επιτυχία από μια συνεργασία θα σας φέρει στο προσκήνιο και πάλι. Μια ξαφνική γνωριμία θα σας ενθουσιάσει και κυρίως με ένα πρόσωπο που είναι πολύ δυναμικό και πρωτότυπο. Χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σας και πρέπει να εντοπίσετε από πού υπάρχει διαρροή της ενέργειάς σας για την σταματήσετε. Καλό είναι να διορθώσετε ακόμα και την διατροφή σας, όχι ότι απαραίτητα δεν τρώτε καλά, αλλά υπάρχει μια λάθος νοοτροπία την οποία θα χρειαστεί να την σταματήσετε όσο είναι καιρός.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχολείστε σίγουρα με τα οικονομικά σας αλλά και με ποιο τρόπο θα καλυτερέψετε την ζωή σας. Η διάθεση σας να φανείτε και να κάνετε μπαμ σε κάτι το διαφορετικό και μοναδικό, θα σας στιγματίσει. Έστω και σε μια μικρή λεπτομέρεια να ξεχωρίσετε, θα σας είναι αρκετό για να αλλάξετε την πεσμένη σας διάθεση. Κάποιες πληροφορίες που θα λάβετε θα σας κάνουν καλό για να προωθήσετε θέματα τέχνης ή ιδιαίτερες γνώσεις. Το ενδιαφέρον σας για ένα πρόσωπο είναι δεδομένο, καθώς και η αγάπη σας, οπότε μην ανησυχείτε αν σας καταμαρτυρούν αντίθετα πράγματα και ειδικά ένα πρόσωπο που θέλει να σας πικάρει.

ΛΕΩΝ

Η δύναμή σας είναι μεγάλη για αυτό φροντίστε να αλλάξετε πράγματα που σας ενοχλούν και κυρίως θέματα οικονομικά και αλισβερίσια με τρίτους που χρειάζονται άμεση επίλυση. Τώρα είστε σε φάση που θα μπορέσετε να βάλετε τα πράγματα σωστά στη θέση τους. Είστε επικοινωνιακοί και το λέει η καρδιά σας για αυτό θα είστε περισσότερο μαχητικοί και ενθαρρυντικοί. Ένα ξαφνικό νομικό πρόβλημα που μπορεί να σας βγει με έναν Αιγόκερω θα σας αλλάξει την ρότα σας αλλά θα το ξεπεράσετε γρήγορα. Η διάθεση πάντως για επικοινωνία θα σας λύσει πολλά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα