Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 11/12

Τα σοφά λόγια πάντα μας εμπνέουν αλλά έχουν αξία όταν γίνονται πράξη.

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!

ΚΡΙΟΣ

Κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να σταθείτε στον επαγγελματικό σας χώρο και να είστε τύπος και υπογραμμός. Αυτό σίγουρα σας αγχώνει αλλά από την άλλη βλέπετε μέχρι που μπορούν να σας πάνε οι φιλοδοξίες σας και η τελειομανία σας. Ο Σκορπιός παραμένει επί των επάλξεων γύρω σας αλλά με έναν δικό του τρόπο που μπορεί να είναι και πολύ κρυμμένος. Θα αρχίσετε να εισπράττεται πιο εύκολα από τους συνεργάτες σας και ο σύντροφός σας θα είναι

πιο ανοικτός και θετικός. Η διαίσθησή σας είναι πάντως πολύ δυνατή και χρειάζεται να την εμπιστεύεστε.


ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα με τους γύρω σας και μπορεί και να σπαταλάτε και την ενέργειά σας όπως επίσης και ευνοϊκή μεταχείριση από την πλευρά των συνεργατών σας για αυτό φροντίστε να περάσετε με γλυκό τρόπο τις τυχόν ενστάσεις σας. Γενικά, αν θέλετε να πετύχετε κάτι αυτόν τον καιρό να βάλετε στόχο και να επιμείνετε πάνω σε αυτόν. Γιατί έχετε την τάση να κάνετε πολλά πράγματα και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να διασπάστε και στο τέλος να μην τελειώνετε τίποτε. Ένας Τοξότης μπορεί να περνάει κρίση με εσάς και χρειάζεται εσείς να επικοινωνήσετε μαζί του για να λυθεί η παρεξήγηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής που μπήκε στον Τοξότη θα σας κάνει πιο ανοικτούς αλλά και πιο χαοτικούς στην σκέψη. Ίσως ξεκινήσετε με πολύ κόσμο να επικοινωνείτε και πάλι αλλά στο τέλος συμπέρασμα δεν θα βγάλετε. Οι γεννημένοι τις μόλις πρώτες ημέρες φροντίστε να είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που κάνετε γιατί από αφηρημάδα μπορεί να χάσετε κάποια πράγματα. Επειδή ήδη νιώθετε πίεση μπορεί ακόμα και να πείτε ψέματα για να ξεφύγετε από ένα συγκεκριμένο άτομο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν έχετε ξεκολλήσει ακόμα από ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και ίσως να πειραματίζεστε κιόλας, προσπαθώντας να περάσετε τα συναισθήματά σας και τις απόψεις σας για να δείτε πως νιώθει το άλλο το άτομο. Όσοι ασχολείστε με επενδύσεις ή ασφάλειες θα έχετε μια καλή ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα. Μέσα στην δουλειά σας μπορεί να ξεκινήσει ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας πιο ανοικτός και να τεθούν όλα τα προβλήματα επί τάπητος.


ΛΕΩΝ

Παραμένετε ταμπουρωμένοι και σταθεροί στις απόψεις σας. Σίγουρα μπορεί να έχετε δημιουργήσει και αδιέξοδο σε ένα θέμα ακινήτου. Το ενδιαφέρον σας για τα οικονομικά και πώς να κερδίσετε είναι από τα θέματα που σας απασχολούν άμεσα. Ο Σκορπιός μπορεί να σας κρατάει για κάποια οικονομικά θέματα και αυτό να σας ενοχλεί. Μέχρι τώρα κρατούσατε πάντως κάποια προσωπικά σας μυστικά μόνο για σας. Τώρα μπορεί και να τα μοιραστείτε με έναν Τοξότη ο οποίος σας δημιουργεί αισθήματα εμπιστοσύνης.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συνεχίζετε να είστε μυαλά αγύριστα και να παραμένετε και κάπως κολλημένοι στο παρελθόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα νιώθετε καλά αλλά θα κρατάτε καταστάσεις που μπορεί να μην λύν

Keywords
Τυχαία Θέματα